Verzorgende IG

Werken in een combinatie van somatiek en psychogeriatrie? Spreekt kleinschalig wonen je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meriant is voor de locatie BerkenStede in Wolvega, voor 24-32 uur, op zoek naar een:

Verzorgende IG

Je gaat werken

Jij komt te werken op de locatie BerkenStede, afdeling Berkenschors. Veilig en gezellig wonen is hier het uitgangspunt. Op afdeling Berkenschors werk je samen binnen één team. Hierdoor leer je de bewoner écht kennen en kan je de beste zorg bieden.

Op afdeling Berkenschors wordt aandachtvolle en deskundige zorg geboden aan ouderen en kwetsbaren. Zij hebben als gevolg van lichamelijke klachten, ziekte of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd ondersteuning nodig. Het gaat dus om een combinatie van psychogeriatrie en somatiek, een afwisselende functie! Ook zijn er verschillende disciplines betrokken bij deze afdeling, zoals een fysio-, ergotherapeut & diëtiste. Daarnaast zijn we bij BerkenStede onlangs overgegaan van behandeling door de huisarts, naar behandeling door onze Specialist Ouderengeneeskunde. Een locatie die qua ontwikkeling dus volop in beweging is!

Je gaat doen

In samenwerking met je team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Daarnaast maak je deel uit van een of meerdere werkgroepen rondom kwaliteit en veiligheid. Tevens ben je verantwoordelijk voor:

 • Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
 • Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen je bevoegdheid;
 • Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

We vragen van jou

Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. In samenwerking met je team zorg jij ervoor dat onze bewoners centraal staan. Daarnaast durf jij het voortouw te nemen, sta je stevig in je schoenen en ben je een echte teamplayer. Jij maakt iedereen enthousiast! Je gaat vernieuwing niet uit de weg en met jouw enthousiasme weet jij anderen hierin mee te nemen. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

Je krijgt van ons

Een goede werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en heb je invloed op je eigen rooster. Ook bieden wij:

 • Salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v. 36 uur);
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met intentie tot verlenging naar een vast contract;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
 • Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 12 december 2021 via deze link.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Linda de With, Zorgcoördinator BerkenStede, via telefoonnummer 0561-728828. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yneke Oenema, Corporate Recruiter, via y.oenema@alliade.nl of telefoonnummer 06-13851024.

Graag willen we je laten weten dat de sollicitatiegesprekken plaatsvinden op 16 december 2021. Mocht je echt niet kunnen op deze datum, dan zoeken we gezamenlijk naar een ander moment.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!