Verzorgende IG

Wanneer je binnenloopt op een van de Friese Staten merk je direct dat hier vanuit passie en liefde voor het vak gewerkt wordt. De psychogeriatrische bewoner wordt in deze moderne zorgomgeving, iedere dag opnieuw, professioneel en met aandacht verzorgd.

Meriant is voor locatie Puccini State in Wolvega, voor 16-28 uur, op zoek naar een:

Verzorgende IG

Je gaat werken

Vanuit de vier zelfstandige en karakteristieke woonzorglocaties worden de bewoners begeleidt in een kleinschalige woonvorm. Puccini State bevindt zich in Wolvega, maar alle locaties zijn gelegen in een woonwijk, dichtbij de natuur. De panden zijn ruim, slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Op deze manier biedt Meriant mensen met dementie, Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een warm thuis.

Je gaat werken op een kleinschalige woonlocatie, waar het personeel vriendelijk, oplossingsgericht maar vooral gastvrij is. Ze klaren de klus met zijn allen! Hier wordt 24-uurs zorg geboden aan ouderen met een psychogeriatrische indicatie. Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt bij Meriant. Door middel van goed contact en een plezierige samenwerking, willen wij het leven van de mensen die bij Meriant wonen, zinvoller en aangenamer maken. Wij willen dat de bewoners zoveel mogelijk de eigen regie over het leven behouden, door zorg op maat, kleinschaligheid en persoonlijk contact. Je werkt samen met een vast team van verzorgenden, verpleegkundigen, zorgcoördinatoren, woonleefassistenten en behandelaren.

Je gaat doen

Je werkt mee in de 24-uurs zorg. Dit kunnen dag-, avond- of nachtdiensten zijn. Tevens zijn er wisselende korte diensten in de dag en avond. Je observeert, rapporteert en informeert over de gegeven zorg. Je onderneemt actie op voorkomende situaties en anticipeert. De wensen en behoeften van de bewoners rapporteer je en verwerk je in het zorgleefplan. Je draagt op deze manier bij aan het methodisch werken binnen het zorgproces. Verder houd je je bezig met:

 • Verpleegtechnische handelingen, die passen binnen jouw bevoegdheid;
 • Deelnemen aan functie relevante overleggen en projecten;
 • Verstrekken en toedienen van medicatie;
 • Uitvoeren van de ADL werkzaamheden;
 • Op peil houden van je eigen bekwaamheid door middel van e-learningen en toets-momenten in ons eigen skillslab.

We vragen van jou

Jij neemt de tijd voor bewoners en geeft ze de ruimte om hun verhaal te doen. Waar nodig durf je het voortouw te nemen en je bent flexibel in je doen en laten. Je bent in staat verpleegtechnisch te denken. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van de bewoner en past dit op methodische wijze toe. Daarnaast heb je een organisatorische blik en ben je scherp op de kwaliteit van zorg. Je hebt kennis van het zorgproces en daarnaast ben je in het bezit van:

 • Een afgeronde mbo opleiding Verzorgende IG;
 • Een flexibele houding ten opzichte van de verschillende diensten (dag/nacht, weekend).

Je krijgt van ons

Van ons krijg je de vrijheid om jouw ideeën te delen en continu te verbeteren. Je hebt ruimte om zelf jouw rooster te plannen. Daarnaast worden ambities binnen de organisatie zeer gewaardeerd en wordt er gekeken naar ieders kwaliteit en mogelijkheden. Verder bieden wij:

 • Een salaris conform de cao VVT, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v 36 uur);
 • Een dienstverband voor 16 tot 28 uur per week;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
 • Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
 • Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
 • Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Hebben wij je enthousiast gemaakt over werken bij Puccini State? Reageren kan tot en met 1 december 2021, via deze link, en we nemen snel contact met je op!

Heb je nog vragen over de functie? Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Martha Klijnstra, Clusterhoofd, via telefoonnummer 06-21318095 of met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-15682271. Liever mailen? Dat kan naar recruitment@alliade.nl

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!