Verzorgende IG

Vacaturenummer: v21.0161
Locatie: LindeStede, team De Brummel te Wolvega

Ben jij een Verzorgende IG met een hart voor complexe zorg? Wil je aan de slag in een team waarbij de cliënten psychische en/of somatische problemen hebben?

Binnen Meriant, op afdeling De Brummel in Wolvega, kan je aan de slag als Verzorgende IG.

Waar ga je werken?
Jij komt te werken in woonzorgcentrum Lindestede in Wolvega op afdeling de Brummel. De Brummel bestaat uit drie huiskamers. Op elke huiskamer komen acht tot tien cliënten samen en werkt er een vast team van onder andere Verzorgenden en Verpleegkundigen dat 24-uurs 'bijzondere zorg' biedt aan cliënten met een diversiteit aan zorgvragen. De verzorging en begeleiding is in de hoofdzaak gericht op cliënten met complexe problemen die door ziektes op somatisch en/of psychisch vlak worden veroorzaakt. Cliënten zijn niet meer in staat om de dagelijkse regie over hun leven te voeren. De begeleiding van cliënten is gericht op individuele wensen, noodzakelijke (be-)handelingen en heeft vooral oog voor het gedrag van onze cliënten.

Ook is er op De Brummel is er ook een kleine Hospice-unit, genaamd de Kuunder. Hier bieden we plaats aan cliënten die palliatieve zorg behoeven. Men ervaart hier maximale privacy gekoppeld aan 24 uurs zorg in de directe nabijheid.

Wat ga je doen?
In samenwerking met je team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Daarnaast vallen onder je verantwoordelijkheden:
• Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
• Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen je bevoegdheid;
• Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daaromheen. Daarnaast heb je affiniteit in het begeleiden van cliënten met GGZ/psychiatrische ziektebeelden. In samenwerking met je team zorg jij ervoor dat het welbevinden van onze bewoners centraal staat en weet oplossingsgericht zorgmaatwerk te leveren. Verder beschik je over:
• Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

Wat bieden wij jou?
Een baan in een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Ook bieden wij:
• Een salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 1.902,- en € 2.762,- bruto o.b.v 36 uur);
• Een dienstverband voor 24-28 uur per week;
• Een contract voor onbepaalde tijd;
• Per juli 2021 een structurele loonsverhoging van 3%;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
• Zelf kiezen uit voordelige arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding of een telefoonabonnement;
• Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jose Valkengoed, Clusterhoofd, telefoonnummer: 06-13390888. Voor vragen over de procedure kan je contact zoeken met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, telefoonnummer: 06-15682271.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Leuk! Reageren kan tot en met 30 mei 2021 via deze link.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!