Verpleegkundige sociotherapeutische leefmilieus

Vacaturenummer: v22.0217
Locatie: De Polle in Wolvega

Ben je Verpleegkundige en houd je wel van een uitdaging?! Kijk dan snel of je je in onderstaande voorwaarden en werkzaamheden herkent.

Binnen Meriant, op De Polle in Wolvega, zijn wij voor 24-32 uur op zoek naar Verpleegkundige sociotherapeutische leefmilieus.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Alliade Opgroeien en Opvoeden, Wil en Baanplus. De vacature is bij Meriant. Meriant biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Meriant organiseert de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten.

Er wordt gewerkt volgens een methode waarin de bewoners met een psychogeriatrische aandoening worden ingedeeld op basis van hun behoeftes, ook wel sociotherapeutische leefmilieus (STL) genoemd. De Polle is de opname- en screeningsafdeling. Dit betekent een snelle turnover (maximaal 6 weken) aangezien er op De Polle gekeken wordt op welke van de overige STL-groepen de nieuwe bewoner het meest zou passen.

Wat ga je doen?
Om te kijken op welke andere STL-groep de nieuwe bewoner het beste zou passen zoeken we iemand die in een relatief korte periode zijn of haar deskundigheid in weet te zetten om de bewoner te leren kennen. Verder geef je, samen met je collega’s, uitvoering aan de zorg en de verpleegtechnische handelingen. Je zorgt voor kwaliteitsbewustzijn binnen het team. Daarnaast vallen onder jouw verantwoordelijkheden:
* Ondersteunen van de zorgcoördinator bij het opstellen en naleven van het zorgleefplan;
* Verbeteren van de kwaliteit van zorg op de afdeling en locatie;
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar jouw collega’s;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
* Onderhouden van contacten met bewoners en/of vertegenwoordigers van de bewoner.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken iemand met een innovatieve en frisse blik op de zorg, iemand die achter de methode van de sociotherapeutische leefmilieus staat en die geen sleur in zijn of haar werk wil. Door de wisselende bewoners op de groep is geen dag, avond of nacht hetzelfde. Verder ben je zelfstandig, verbindend, initiatiefrijk en organisatorisch sterk. Verder beschik je over:
* Minimaal een afgeronde verpleegkundige opleiding mbo-niveau 4;
* Een BIG registratie.

Wat bieden wij jou?
Een baan in een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling op basis van ervaring, met een max. van €3.060,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor onbepaalde tijd, voor 24-32 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Houd je van afwisseling? Van een uitdaging? Durf je je verantwoordelijk te nemen, sta je naast de bewoner en ben je dé vraagbaak voor de familie? Dit is je kans! Reageren kan tot en met 15 mei 2022 via de button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Ina Rutten, clusterhoofd Meriant, telefoonnummer: 06- 83001931. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of 06-15682271.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!