Verpleegkundige

Vacaturenummer: v22.0016
Locatie: Heerenveen


De functie
Dankzij jouw inzet en enthousiasme draag je bij aan een hecht team! Een team dat streeft naar persoonlijke ontwikkeling en daarmee een vertrouwde woon- en leefomgeving voor de bewoners.

Meriant is in Heerenveen, voor 16 tot 32 uur, op zoek naar een:

                                                  Verpleegkundige

Waar ga je werken?
Je gaat werken op een gezellig woonzorgcentrum midden in de Vogelbuurt, waar het personeel vriendelijk, oplossingsgericht maar vooral gastvrij is. Ze klaren de klus met zijn allen! Hier wordt 24-uurs zorg geboden aan ouderen met somatische of psychogeriatrische indicatie.

Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt bij Meriant. Door middel van goed contact en een plezierige samenwerking, willen wij het leven van de mensen die bij Meriant wonen, zinvoller en aangenamer maken. Wij willen dat de bewoners zoveel mogelijk de eigen regie over het leven behouden, door zorg op maat, kleinschaligheid en persoonlijk contact. Je werkt samen met een vast team van verzorgenden, verpleegkundigen, zorgcoördinatoren, woonleefassistenten, behandelaren en een welzijnscoach.

'Op de gang werd ik aangesproken door mijn collega van afdeling Kiekendief. Hij wilde mij vertellen dat de nieuwe bewoner erg blij was met mijn hulp van gisteren! Het was meneer extra opgevallen omdat ik zo aandachtig luisterde en rekening hield met zijn wensen. Meneer vond het erg spannend in de nieuwe omgeving maar door mij voelde hij zich thuis. Doordat ik meneer wees op een optreden in het restaurant die middag, was hij hier naar toe gegaan en had hij in tijden niet zo genoten. Dit zijn de momenten waar ik het voor doe!'

Wat ga je doen?
Je werkt mee in de 24-uurs zorg. Dit kunnen dag-, avond- of nachtdiensten zijn. Tevens zijn er wisselende korte diensten in de dag en avond. Je observeert, rapporteert en informeert over de gegeven zorg. Je onderneemt actie op voorkomende situaties en anticipeert. De wensen en behoeften van de bewoners rapporteer je en verwerk je in het zorgleefplan. Je draagt op deze manier bij aan het methodisch werken binnen het zorgproces. Verder houd je je bezig met:
* Kwaliteitsbewaking en actief bijdragen aan verbeteringen (o.a. Wet zorg en Dwang, medicatieveiligheid, hygiëne en infectiepreventie);
* Op peil houden van jouw eigen bekwaamheid door middel van e-learningen en toets-momenten in ons eigen skillslab.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in staat verpleegtechnisch te denken. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van de bewoner en past dit op methodische wijze toe. Daarnaast heb je een organisatorische blik en ben je scherp op de kwaliteit van zorg. Je hebt kennis van het zorgproces en wilt ook een bijdrage leveren bij opnames, multidisciplinaire overleggen en artsenvisites. Daarnaast ben je in het bezit van:
* Een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo niveau 4;
* Een geldige registratie in het BIG-register.

Wat bieden wij jou?
Van ons krijg je de vrijheid om jouw ideeën te delen en continu te verbeteren. Je hebt ruimte om zelf jouw rooster te plannen. Daarnaast worden ambities binnen de organisatie zeer gewaardeerd en wordt er gekeken naar ieders kwaliteit en mogelijkheden. Verder bieden wij:
* Een salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 3.060,- bruto o.b.v 36 uur);
* Een dienstverband voor 16 tot 32 uur per week;
* Een contract voor onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
* Reiskostenvergoeding;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 23 mei 2022. via deze link 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Deliana Hakze, Clusterhoofd binnen Meriant, via telefoonnummer: 06-50196352. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of telefoonnummer 06-15682271.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!