Verpleegkundige

Vacaturenummer: v21.0164
Locatie: LindeStede, team De Stoeke te Wolvega

Inzoomen op dat wat de bewoner nog wel kan? Intensief samenwerken binnen het team om er een goede dag van te maken?

Als je dit zoekt kun je op LindeStede in Wolvega aan de slag als Verpleegkundige.

Waar ga je werken?
Jij komt te werken op de afdeling De Stoeke. Dit is een afdeling voor maximaal 36 mensen die langdurige zorg nodig hebben, vooral op het gebied van chronische en/of lichamelijke klachten. Voorbeelden zijn aandoeningen zoals vaatziekten, longaandoeningen, reuma, parkinson en multiple sclerose (MS), soms ook beginnende psychogeriatrische of psychiatrische aandoeningen samen met lichamelijke klachten.

Binnen Lindestede wordt de nadruk gelegd op welzijn, wonen en de mogelijkheden die de bewoner zelf nog heeft, wat kan nog en waar worden ze blij van. Een wandeling door de beleeftuin een kijkje op de kinderboerderij, dit kan allemaal! De teams proberen zo veel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren, op De Stoeke wordt daarom zelf gekookt.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige bied jij zorg en begeleiding aan de ongeveer 36 bewoners, je zorgt daarnaast voor kwaliteitsbewustzijn binnen het team met wie je een gemeenschappelijke huishouding runt die past bij de wensen van de bewoners. Dit betekent dat je het ene moment je route loopt of verpleegtechnische handeling verricht en dat je vervolgens aan de koffietafel zit met de bewoners. Andere werkzaamheden die je aan je volle agenda toe kan voegen zijn:
• Ondersteunen van de zorgcoördinator bij het opstellen en naleven van het zorgleefplan;
• Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar je collega’s;
• Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
• Onderhouden van contacten met bewoners en/of vertegenwoordigers van de bewoner.

Wat vragen wij van jou?
Je levert een bijdrage aan de verbetering van kwaliteit van zorg en ook motiveer je de bewoners tot zelfredzaamheid. Waar nodig durf je het voortouw te nemen en je bent flexibel in je doen en laten. Ook is het voor jou geen probleem om je flexibel op te stellen om bij ziekte of vakantie diensten te draaien op een van de andere afdelingen van LindeStede. Je bent daadkrachtig, weet zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen. Je bent in staat om je eigen handelen te reflecteren en kunt feedback geven en ontvangen. Verder beschik je over:
• Een afgeronde verpleegkundige opleiding op minimaal mbo-4 niveau
• Een geldige registratie in het BIG-register.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarin je inzet en input een bijdrage leveren en gezien worden door zowel je collega’s als de bewoners. Het team, Meriant én de zorg zijn altijd in beweging, daarom bieden we veel trainingen en curcussen, wij betalen! Verder bieden wij:
• Een salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.133,- en € 2.971,- bruto o.b.v 36 uur);
• Een dienstverband voor 24-28 uur per week;
• Een contract voor onbepaalde tijd;
• Per juli 2021 een structurele loonsverhoging van 3%;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
• Zelf kiezen uit voordelige arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding of een telefoonabonnement;
• Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jose Valkengoed, Clusterhoofd, telefoonnummer: 06-13390888. Voor vragen over de procedure kan je contact zoeken met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, telefoonnummer: 06-15682271.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Leuk! Reageren kan tot en met 20 juni 2021 via deze link.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!