Verpleegkundige

Vacaturenummer: v21.0152
Locatie: Hayema State te Stiens

Wanneer je binnenloopt op een van de Friese Staten merk je direct dat hier vanuit passie en liefde voor het vak gewerkt wordt. Kies jij als verpleegkundige bewust voor de psychogeriatrie in de ouderenzorg?

Voor Hayema State kan je aan de slag als Verpleegkundige.

Waar ga je werken?
Vanuit de vier zelfstandige en karakteristieke woonzorglocaties worden de bewoners begeleidt in een kleinschalige woonvorm. Sinds januari 2020 zijn de Friese Staten onderdeel van Zorggroep Alliade en hierdoor nog in ontwikkeling en lerende. Hayema State bevindt zich in Stiens, maar alle locaties zijn gelegen in een woonwijk, dichtbij de natuur. De panden zijn ruim, slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Op deze manier biedt Meriant mensen met dementie, Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een warm thuis.

Het team, dat bestaat uit onder andere Verzorgende IG’s, Verpleegkundigen en een Zorgcoördinator, verzorgt de 20 bewoners middels verschillende diensten waarin gekeken wordt naar de behoefte van iedere individuele bewoner. De bewoner krijgt de zorg die hij of zij verdiend doordat het team methodisch werkt, vragen durft te stellen en elkaar (positieve) feedback geeft.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige bied jij zorg en begeleiding aan de ongeveer 20 bewoners die verdeeld zijn over twee huiskamers. Je zorgt daarnaast voor kwaliteitsbewustzijn binnen het team met wie je een gemeenschappelijke huishouding runt die past bij de wensen van de bewoners. Dit betekent dat je het ene moment je route loopt of verpleegtechnische handeling verricht en dat je vervolgens aan de koffietafel zit met de bewoners. Andere werkzaamheden die je aan je volle agenda toe kan voegen zijn:
• Ondersteunen van de zorgcoördinator bij het opstellen en naleven van het zorgleefplan;
• Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar je collega’s;
• Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
• Onderhouden van contacten met bewoners en/of vertegenwoordigers van de bewoner.

Wat vragen wij van jou?
Je levert een bijdrage aan de verbetering van kwaliteit van zorg en ook motiveer je de bewoners tot zelfredzaamheid. Waar nodig durf je het voortouw te nemen en je bent flexibel in je doen en laten. Ook is het voor jou geen probleem om je flexibel op te stellen om bij ziekte of vakantie diensten te draaien op een van de andere Friese Staten. Je bent daadkrachtig, weet zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen. Je bent in staat om je eigen handelen te reflecteren en kunt feedback geven en ontvangen. Verder beschik je over:
• Een afgeronde verpleegkundige opleiding op mbo of hbo-niveau;
• Een geldige registratie in het BIG-register.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarin je inzet en input een bijdrage leveren en gezien worden door zowel je collega’s als de bewoners. Het team, Meriant én de zorg zijn altijd in beweging, daarom bieden we veel trainingen en curcussen, wij betalen! Verder bieden wij:
• Een salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.133,- en € 2.971,- bruto o.b.v 36 uur);
• Een jaarcontract voor een bepaald aantal uren in de week (uren vast te stellen in overleg met jou), met uitzicht op een vast dienstverband;
• Per juli 2021 een structurele loonsverhoging van 3%;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, nachten en weekenden;
• Reiskostenvergoeding;
• Keuze uit voordelige arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding of een telefoonabonnement.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Aan de slag als Verpleegkundige maar heb je nog vragen? Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Recruitment, te bereiken via recruitment@alliade.nl óf via Yannick Willemsma, Recruiter, op 06-15682271.

Direct aan de slag? Solliciteer via deze link.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze zullen wij voor je aanvragen.