Verpleegkundig Specialist in opleiding

Vacaturenummer: v22.0171
Locatie: Heerenveen e.o.

Ben jij een ervaren HBO verpleegkundige in de ouderenzorg en wil jij je graag verder specialiseren in dit prachtige vak?

Voor de Centrale Behandeldienst van Zorggroep Alliade zijn wij, voor 36 uur, op zoek naar een gedreven Verpleegkundig Specialist in opleiding.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade is er voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te leven en zich staande te houden in de samenleving. Daarbij richten wij ons op kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

De vacature is bij de Centrale Behandeldienst van Meriant. Meriant biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Dit gaat zowel om somatiek als bijvoorbeeld psychogeriatrie en dubbelzorg.

Als verpleegkundige in opleiding tot specialist (VIOS) maak je deel uit van de Centrale Behandeldienst, net als je collega-behandelaren (gedragskundigen, medici en paramedici, vaktherapeuten, geestelijk verzorgers, systeemtherapeuten en psychodiagnostisch werkers). Jij wordt onderdeel van een betrokken team van 3 verpleegkundig specialisten en 1 in opleiding, die intensief samenwerken met de specialisten ouderengeneeskunde.

Wat ga je doen?
Als VIOS volg je de tweejarige opleiding Master Advanced Nursing Practice. De opleiding start in september 2022 bij de Hanzehogeschool in Groningen. De opleiding is uitdagend en bestaat uit studieopdrachten, praktijk- en lesdagen. Concreet betekent dit dat je één dag per week onderwijs volgt en de overige dagen aan het werk én praktijkleren bent. Als VIOS word je binnen Alliade opgeleid door een praktijkopleider (verpleegkundig specialist) en een specialist ouderengeneeskunde als leermeester.

Uiteindelijk zul je in twee jaar ‘klaargestoomd’ worden voor het vak van verpleegkundig specialist. Als verpleegkundig specialist heb je een regiefunctie en verleen je 'geprotocolleerde' medische- en gespecialiseerde zorg. Je voert observaties en onderzoeken uit, stelt diagnoses en behandelt cliënten met klachten van medische en psychogeriatrische aard in de ouderenzorg.

Ook draag je zorg voor consultatie binnen de centrale behandeldienst. Je werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde op het gebied van medische diagnostiek, behandeling en monitoring van behandeltrajecten. Hierbij werken we volgens de nieuwste inzichten en richtlijnen en maken gebruik van elkaars expertise.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een energieke en bevlogen zorgprofessional met een heldere visie op de ouderenzorg. Je kunt goed communiceren, hebt een probleemoplossende instelling en bent ambitieus. Cliënten, maar ook verwanten en betrokken medewerkers ervaren het contact met jou als laagdrempelig. Daarnaast kun jij zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer die zich doorlopend wil ontwikkelen. Verder beschik je over:
* Een afgeronde opleiding HBO-Verpleegkunde (volgens artikel 3 Wet BIG) en twee jaar werkervaring als verpleegkundige;
* Ervaring in de ouderenzorg is een pré;
* Beschikbaarheid van 36 uur per week tijdens de opleiding;
* Grote mate van zelfreflectie en zelfstandig leervermogen;
* In bezit van auto en rijbewijs.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende opleidingsplek voor een specialistische functie waarin je kunt blijven groeien. En dat binnen een vooruitstrevende zorggroep die volop in ontwikkeling is! Daarnaast bieden wij:
* Marktconform salaris volgens de cao-vvt;
* Reiskostenvergoeding;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW.
* Fiscaal vriendelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Reageren kan tot en met 15 april via onderstaande button 'solliciteren' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corrie Willemsen, verpleegkundig specialist, via telefoonnummer 06-30102174 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Yneke Oenema, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-13851024.

Belangrijke datum: sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 18 april.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!