Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ

Evidence based verpleegkundige en medische zorg verlenen om de gezondheidstoestand en ontwikkelingsmogelijkheden van onze cliënten met een beperking te optimaliseren. Dát is waarmee jij als Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ het verschil maakt!

Voor de Medische Dienst van Talant in Drachten hebben wij een vacature voor Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij de Medische Dienst van Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op zijn of haar plek in de samenleving.

Jij gaat werken bij de Medische Dienst van Talant die specialistische diagnostiek en behandeling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doe je samen met een team van deskundige behandelaars, dat bestaat uit o.a. artsen, logopedisten, fysiotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten en ergotherapeuten. Zij zijn thuis in alle aspecten van (para)medische behandeling die nodig is om onze cliënten zo goed mogelijk te laten functioneren, ondanks eventuele beperkingen.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundig specialist GGZ of AGZ verleen je evidence based verpleegkundige en medische zorg ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking, met als doel het optimaliseren van de gezondheidstoestand en ontwikkelingsmogelijkheden. Je hebt een zelfstandige behandelrelatie en bent verantwoordelijk voor de medische behandeling binnen de daarvoor gestelde kaders. Je levert vanuit de CANMEDS rollen een bijdrage aan de kwaliteit van zorg binnen de organisatie en bent de intermediair tussen huisarts, Arts Verstandelijke Gehandicapten (AVG), andere (para)medici, gedragsdeskundigen, begeleiders en verwanten. Je werkgebied betreft de provincie Friesland. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • De medische behandeling binnen de daarvoor gestelde kaders;
 • Vanuit de CANmeds rollen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg;
 • Optreden als intermediair tussen huisarts, Arts Verstandelijke Gehandicapten (AVG), andere (para)medici, gedragsdeskundige en begeleiders.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een energieke en bevlogen zorgprofessional met een heldere visie op de gehandicaptenzorg. Je kunt goed communiceren, hebt een probleemoplossende instelling en bent ambitieus. Cliënten, ouders of verwanten en groepsbegeleiders ervaren het contact met jou als laagdrempelig. Daarnaast kun jij zelfstandig werken maar je bent ook een teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen. Verder vragen we:

 • Een afgeronde Master Advanced Nurse Practice (intensieve/chronische- en geestelijke gezondheidszorg);
 • Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Een actuele registratie in het Verpleegkundig Specialisten-register;
 • In het bezit van een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij jou?
Een uitgelezen kans om je kennis en expertise als Verpleegkundig Specialist GGZ of AGZ verder uit te bouwen in de gehandicaptenzorg! Je krijgt de kans en de ruimte om voor een groot deel zelf invulling te geven aan je werk en je ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg FWG 60;
 • Naast vakantie toeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een jaarcontract van 28-32 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een structurele cao verhoging van 3,14% in juni 2021;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fiscaal vriendelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
 • Friends and Family korting op nieuwe telefoonabonnement bij Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet. Reageren kan t/m 18 april 2021 via deze link.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Sietske Wijma (Verpleegkundig specialist), via telefoonnummer 088-6030330 optie 1. Voor vragen over je sollicitatie of de procedure kun je bellen met Maya de Groot, Corporate Recruiter, op 06-29242717.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is een voorwaarde voor benoeming. Deze vragen wij voor je aan en betalen wij uiteraard voor je!