Verpleegkundig centralist nachtzorg

Vacaturenummer: v21.0414

Locatie: Nachtzorgcentrale Drachten

Ben je een echte nachtvlinder? En wil je jouw brede verpleegkundige kennis en expertise op afstand inzetten om te zorgen voor een goede en veilig nacht voor onze cliënten? Bij de zorgcentrale van Alliade in Drachten hebben wij, voor 18-22 uur, een vacature voor: 

Verpleegkundig centralist nachtzorg

 Waar ga je werken?

Zorggroep Alliade is een samenwerkingsverband van verschillende zorgorganisaties: Talant, Meriant, Reik, Wil, Zorgkompas, Baanplus en Support & Co en OuderenPsychiatrieFriesland. Jij gaat werken op de Zorgcentrale van Alliade waar gedurende de nacht toezicht gehouden wordt op het welbevinden van de ca. 1600 cliënten binnen alle zorgonderdelen van Alliade. De Zorgcentrale neemt 's nachts ook waar voor de medische diensten van Talant en Meriant en dat betekent dat wij 's nachts ook medische vragen triageren en zo nodig de arts inschakelen.

Iedere nacht werk je samen met 5 collega’s waaronder verpleegkundigen en begeleiders A en B. De diensten zijn 's nachts gedurende de hele week tussen 22:00–07:15 uur, daarnaast kun je ook incidenteel overdag of ’s avonds worden ingezet.

Bekijk ook dit filmpje voor meer informatie over de nachtzorg bij Alliade!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig centralist nachtzorg ben je verantwoordelijk voor het klantgericht, effectief/efficiënt aannemen en behandelen van zorgoproepen- en alarmeringen. Je zet je brede kennis en expertise als verpleegkundige in om alle zorgvragen op afstand deskundig af te handelen en je coördineert de zorgopvolging. Zelfstandig houd je toezicht door middel van domotica op het welbevinden van de cliënten, zodat dat de kwaliteit van zorg gedurende de nachtdienst gewaarborgd is. Bij calamiteiten ondersteun je op afstand en schakel je zo nodig een arts in. Verder:
* Het adviseren over de bewaking en ondersteuning op afstand, welke wordt vastgelegd in het ondersteuningsplan van cliënten.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een zelfstandige verpleegkundige die bewust kiest voor werken in de nacht. Je vindt het een uitdaging om adequaat en correct op afstand te reageren op zorgoproepen en je hebt enkele jaren ervaring in de zorg en ondersteuning van mensen in de ouderen- en/of gehandicaptenzorg. Je analyseert en handelt verpleegkundige zorgvragen af op een zelfverzekerde wijze en volgens vastgestelde protocollen en instructies. Verder beschik je over:
* Een verpleegtechnische opleiding op mbo niveau 4;
* Een geldige BIG registratie;
* Sociale vaardigheid en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
* Computervaardigheid en affiniteit met domotica.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en hele afwisselende baan waarin er een beroep gedaan wordt op jouw brede verpleegkundige kennis en expertise. En de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan een goed en veilige nacht voor onze cliënten. Daarnaast bieden wij:
* Salaris FWG 45 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €3.289,- o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 18-22 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, en hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie? Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Reageren kan tot en met 31 oktober 2021 en we nemen snel contact met je op.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen opnemen met Baudy Kooi, 06-25 13 64 71, leidinggevende zorgcentrale. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Maya de Groot, Corporate Recruiter, via 06-29242717 of m.de.groot@alliade.nl.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!