Verpleegkundig Begeleider B Nachtdienst

Vacaturenummer: v21.0434
Locatie: Meidoorn 12 in Beetsterzwaag

Als verpleegkundige of begeleider in de gehandicaptenzorg al eens de overstap naar de nachtdienst overwogen? Voor een 'High Care' locatie in Beetsterzwaag zijn wij op zoek naar collega’s die zich weten te ontpoppen tot echte nachtvlinders en het geruststellende gezicht in de nacht willen zijn voor de cliënten.

Talant is voor Meidoorn 12 te Beetsterzwaag, voor 16-28 uur, op zoek naar een Verpleegkundig Begeleider B Nachtdienst.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een nieuwe woonlocatie, gevestigd op het bosrijke terrein van Talant in Beetsterzwaag. Op Meidoorn 12 wordt 'High Care' zorg geboden aan 10 cliënten, waarvan 6 cliënten met een een ernstig meervoudige beperking en 4 cliënten met gedragsproblematiek. De woongroep is ontwikkelingsgericht en er wordt volgens het LACCS-programma gewerkt. De communicatie tussen verwant, cliënt en begeleiding staat hierbij centraal. Begeleiden en zorgen gaan op deze locatie hand in hand.

Het team bestaat uit een aantal ervaren verpleegkundigen, verzorgende IG'ers en begeleiders A die zich allen met veel passie en enthousiasme inzetten om het leven van de cliënten zo goed mogelijk te maken. Om dit te realiseren wordt er gewerkt in dag-, avond- en nachtdiensten. Voor deze functie zullen de werktijden in de avond- en nacht zijn, tussen 22.15 uur en 7.15 uur.

Wat ga je doen?
Werken in de nacht is voor jou geen probleem. Jij bent het geruststellende 'gezicht' in de nacht voor onze cliënten. Als Begeleider B Nachtdienst geef jij op zelfstandige, sensitieve en klantgerichte wijze uitvoering aan de zorg en dienstverlening aan cliënten. In de nacht vindt er 1 op 2 begeleiding plaats, waarbij verpleegtechnische handelingen onderdeel zijn van je takenpakket. Verdere werkzaamheden die hierbij horen zijn:
• Geruststellen;
• Afstemming met persoonlijk begeleiders, zorg en andere disciplines;
• Administratieve taken zoals het behandelplan en overdracht naar de dagdienst;
• Uitvoeren van verpleegkundig handelingen die passen binnen jouw bevoegdheid;

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een responsieve en sensitieve collega die bewust kiest voor werken in de nacht. Met jouw rustige en duidelijke houding kan jij cliënten goed ondersteunen bij de zorgvraag. Je durft hierbij ook daadkrachtig en zelfstandig te handelen en waar nodig kun je snel schakelen in complexe situaties. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed in teamverband werken. Naast dat je een fijne collega bent, beschik je over:
• Een afgeronde zorgopleiding op niveau 4, bijvoorbeeld verpleegkunde.

Wat bieden wij jou?
Een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de ‘High Care’ zorg die wordt geboden op deze locatie. Hiernaast veel vrijheid, ruimte voor eigen inbreng en een afwisselende functie binnen een enthousiast team. Verder:
• Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 2993,- o.b.v. 36 uur);
• Een jaarcontract voor 16-28 uur per week, met intentie tot verlenging naar een vast contract;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
• Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 4 november 2021 via deze link en we nemen spoedig contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Wendy Koehoorn, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer: 06-55498398. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!