Vakantiekracht Woonleefassistent

Vakantiekracht Woonleefassistent

Vacaturenummer: v21.0078
Locatie: Wolvega/Heerenveen of Jubbega

De functie
Wil jij geld verdienen in de zomervakantie? Ben je betrokken, geduldig en niet te verlegen om een praatje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de locaties van Meriant in Heerenveen, Wolvega en Jubbega zijn wij op zoek naar:


                                                  Vakantiekracht Woonleefassistent

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliadebestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Alliade Service Centrum. Het Alliade Service Centrum verricht uitvoerende en adviserende werkzaamheden voor de verschillende zorgonderdelen binnen de Zorggroep.

Je komt te werken op één van onze locaties in de ouderzorg op een huiskamer, wij werken met verschillende soorten doelgroepen. Weet je al op welke locatie of met welke doelgroep je wilt werken? Laat het ons weten en anders gaan we samen kijken welke locatie het beste bij jou past!

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht Woonleefassistent ben jij het aanspreekpunt voor onze onze bewoners op de huiskamer. Je organiseert leuke activiteiten met de bewoners en je verzorgt het ontbijt, lunch of diner op de huiskamer samen met je collega's uit de zorg. Daarnaast zorg je dat de huiskamer schoon en opgeruimd is en ben je er als onze bewoners je nodig hebben. Je wordt goed ingewerkt door een collega van de locatie. Zij zullen je precies uitleggen wat je mag gaan doen.

Wat vragen wij van jou?
Dat je van aanpakken weet, flexibel bent in de werktijden en minimaal 3 weken beschikbaar in de zomerperiode. Tijdens je werk kom je onze bewoners tegen, dus als je kennis hebt van de ouderenzorg is dat mooi meegenomen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze vragen wij voor je aan.

Wat bieden wij jou?
Vakantiewerk op een locatie bij jou in de buurt! Het is een functie waar je wordt gewaardeerd voor je diensten en kom je terecht in een gezellig en enthousiast team. Je werkt volgens een rooster, dus je weet waar je aan toe bent. Wil je meer werken dan kun je extra wordeVakantiewerk op een locatie bij jou in de buurt! Het is een functie waar je wordt gewaardeerd voor je diensten en kom je terecht in een gezellig en enthousiast team. Je werkt volgens een rooster, dus je weet waar je aan toe bent. Wil je meer werken dan kun je extra worden ingezet bij uitval van een collega. Naast, natuurlijk, je salaris krijg je ook nog:
* Een contract voor minimaal 15 en maximaal 30 uur per week;
* Uren in overleg, afgestemd op jouw wensen;
* Genoeg tijd om leuke dingen te doen in je vakantie;
* Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone. Niet alleen voor jezelf maar ook je vrienden en familie kun je blij maken!n ingezet bij uitval van een collega. Je krijgt een contract voor minimaal 15 en maximaal 30 uur per week. Verder krijg je ook nog:
* Geld in de vorm van salaris;
* Uren in overleg, afgestemd op jouw wensen;
* Genoeg tijd om leuke dingen te doen in je vakantie;
* Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone. Niet alleen voor jezelf maar ook je vrienden en familie kun je blij maken!

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Kom jij ons én onze bewoners helpen in de vakantie? Stuur dan je CV en korte motivatie, voor 21 maart 2021 via de button solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Voor meer informatie over de vacature kan je een e-mail sturen aan WenS@alliade.nl ter attentie van Yannick Willemsma, Corporate Recruiter.