Vakantiekracht linnenvoorziening

Vacaturenummer: v21.0112
Locatie: Logistiek Centrum Alliade te Heerenveen

Zoek jij voor de komende zomerperiode een leuke baan en ben je een echte aanpakker?

Binnen Zorggroep Alliade, op de afdeling Logistiek in Heerenveen zijn wij op zoek naar een Vakantiekracht linnenvoorziening.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. Als vakantiekracht Linnenvoorziening kom je te werken in het Logistiek Centrum van Alliade (LCA). Het LCA is een compact, maar heel dynamisch logistiek centrum en bestaat uit drie onderdelen: het magazijn, intern vervoer en de wasserij/linnenvoorziening. De wasserij voorziet ongeveer 85 locaties van schone kleding en linnengoed.

Het totale team van het Logistiek Centrum bestaat uit 25 collega’s: 16 medewerkers linnenvoorziening, een Coördinator Linnenvoorziering, 4 magazijnmedewerkers, 2 chauffeurs, een Coördinator Logistiek en een Hoofd Logistiek. Het motto van het team is: Samen doen we wat wél kan voor onze cliënten, met een glimlach!

Wat ga je doen?
Als medewerker Linnenvoorziening houd jij je bezig met het sorteren, wassen, strijken, vouwen en verpakken van de persoonsgebonden kleding van onze cliënten en bewoners.

Wat vragen wij van jou?
Nauwkeurig en zelfstandig werken past bij jou, evenals in teamverband werken. Je ziet het werk liggen en je bent hulpvaardig in het contact met collega’s. Daarnaast ben je in staat om de fysieke belasting van de functie aan te kunnen. Verder vragen we:

  • Praktische ervaring met het gebruik van wasmiddelen, machines, materialen en apparatuur.

Een vereiste is dat je minimaal drie weken beschikbaar tijdens de zomervakantie in de maanden juli en augustus. In je CV of motivatiebrief geef je aan welke weken jij deze zomer beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou?
Een leuke vakantiebaan voor drie tot zes weken in een enthousiast team. Daarnaast krijg je:

  • Een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd;
  • Een contract voor 32 - 36 uur per week;
  • Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone. Niet alleen voor jezelf maar ook je vrienden en familie kun je blij maken!

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Sjoerdtje Spoelstra, coördinator Linnenvoorziening, telefoonnummer 06 - 23 50 32 38.

Wil jij ook samen doen wat wél kan? Met een glimlach? Meld je nu aan als jij interesse hebt in deze leuke bijbaan voor de zomerperiode! Reageer via deze link.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze vragen wij voor je aan.