Vakantiekracht Huishoudelijk medewerker

Vakantiekracht Huishoudelijk medewerker

Vacaturenummer: v21.0079
Locatie: Geheel Friesland

De functie
Wil jij geld verdienen in de zomervakantie? En woon je in Friesland?

Dan is er altijd wel een locatie van Alliade, Talant of Meriant in de buurt waar je kunt werken als:

                                              Vakantiekracht Huishoudelijk medewerker

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Alliade Service Centrum. Het Alliade Service Centrum verricht uitvoerende en adviserende werkzaamheden voor de verschillende zorgonderdelen binnen de Zorggroep.

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht word je ingezet als huishoudelijk medewerker. In basis zorg jij ervoor dat de locaties netjes, schoon en opgeruimd zijn en/of sta jij klaar voor onze bewoners. Het werk verschilt per locatie en functie. Daarom word je goed ingewerkt door een collega van de locatie. Zij zullen je precies uitleggen wat je mag gaan doen.

Wat vragen wij van jou?
Dat je van aanpakken weet, flexibel bent in de werktijden en minimaal 3 weken beschikbaar in de zomerperiode. Tijdens je werk kan het zijn dat je onze cliënten/bewoners tegenkomt, dus als je kennis hebt van de gehandicapten- of ouderenzorg is dat mooi meegenomen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze vragen wij voor je aan.

Wat bieden wij jou?
Vakantiewerk op een locatie bij jou in de buurt! Je komt terecht in een leuk en enthousiast team. Je werkt volgens een rooster, dus je weet waar je aan toe bent. Wil je meer werken dan kun je extra worden ingezet bij uitval van een collega. Naast, natuurlijk, je salaris krijg je ook nog:
* Een contract voor minimaal 10 en maximaal 30 uur per week;
* Uren in overleg, afgestemd op jouw wensen;
* Genoeg tijd om leuke dingen te doen in je vakantie;
* Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone. Niet alleen voor jezelf maar ook je vrienden en familie kun je blij maken!

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Kom jij ons én onze bewoners helpen in de vakantie? Stuur dan je CV en korte motivatie, voor 18 april 2021 via de button solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Niels Broekema, Hoofd Facilities & Services door te bellen of te appen op telefoonnummer 06-21485631.