Projectondersteuner

Vacaturenummer: v22.0311
Locatie: Heerenveen/thuis

De functie
Ben jij een ervaren projectondersteuner met een helicopterview? En wil jij de uitdaging aangaan om onze projectleiders te ondersteunen bij de implementatie van de programma’s ONS en AFAS?

Voor Zorggroep Alliade in Heerenveen zijn wij voor de afdeling ICT, voor 32-36 uur, op zoek naar een:

                                Projectondersteuner

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade is er voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te leven en zich staande te houden in de maatschappij. Wij bieden zorg, ondersteuning en behandeling aan kwetsbare ouderen en mensen met een (lichte) verstandelijke beperking van 0 tot 100 jaar. Onze missie is daarbij dat zij goed en zinvol kunnen leven. Met ruim 6000 medewerkers bieden wij zorg aan meer dan 9000 cliënten in de gehele provincie Friesland.

Jij gaat werken op de afdeling ICT van Alliade. De afdeling ICT kent 5 teams: Bedrijfsvoering, Moderne werkplek en connected services, Basisdiensten, ICT Office en Zorg. Alle teams worden aangestuurd door een teammanager.

Wat ga je doen?
Als Projectondersteuner ben jij hét centrale ondersteuningspunt voor de programma’s ONS en AFAS. Jij weet, vanuit de cockpit van deze mooie programma’s, wat er nodig is om overzicht te bewaren en de processen te bewaken. Je ondersteunt en adviseert projectleiders en de programmamanager, en organiseert en coördineert verschillende werkzaamheden. Dit doe je samen met een collega Projectondersteuner. Jullie kunnen elkaar adviseren en ondersteunen waar nodig. Verder houd je je in deze functie bezig met:
* Verzorgen van de administratie;
* Communicatie met interne stakeholders;
* Aanleggen en bijhouden van het programma-, en projectendossier en het ondersteunen van de programma- en projectleiders hierbij;
* (Mede) vormgeven en uitvoeren van processen, zoals besluitvorming-, en rapportageprocessen;
* Informatie verzamelen en verwerken tot rapportages en dashboards op verschillende inhoudelijke gebieden (voortgang, financiën, resources, etc.);
* Beheren en delen van kennis, methodieken, templates en werkwijzen.

Wat vragen wij van jou?
Je haalt plezier en energie uit het vorm- en inhoud geven aan dit project. En het zo goed mogelijk ondersteunen van je collega’s binnen beide programma’s. Deze implementatieprogramma’s zijn dynamisch en vragen daardoor om flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Je hebt een proactieve instelling, beschikt over een helicopterview, bent benaderbaar en resultaatgericht. Daarnaast hebt je een scherp analytisch vermogen en ben je procesmatig sterk. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je zoekt ook graag de samenwerking met collega’s op! Verder vragen wij van jou:
* Minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4;
* Ervaring in een vergelijkbare functie binnen omvangrijke projecten- of programma’s is een pré.

Wat bieden wij jou?
Een unieke kans om deze veelzijdige functie invulling te geven, en bij te dragen, aan dit belangrijke project voor Zorggroep Alliade. Verder bieden wij jou:
* Salaris FWG 40-45 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €3289,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een tijdelijk contract van 9 maanden voor 32-36 uur, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement of sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je reactie tegemoet. Reageren kan tot en met 3 juli 2022 via 'klik hier’ en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Barry van Asperen, Programma Manager, via telefoonnummer: 06-52571718. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yneke Oenema, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-13851024.