Projectleider Zorg voor ver- en nieuwbouw projecten

Vacaturenummer: v21.0119
Locatie: Drachten

De functie
Ben jij doortastend, in staat om projecten tot een goed einde te brengen en heb je affiniteit met goede zorg én vastgoed? Lijkt het je hiernaast uitdagend om een rol te spelen in de herontwikkeling van Talant in Drachten? 

Voor de regio Midden II (Drachten en Stiens) van Talant zijn wij op zoek naar een:

                                   Projectleider Zorg voor ver- en nieuwbouw projecten

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving.

We zoeken een projectleider Zorg voor de regio Midden II (Drachten en Stiens) van Talant. Er staan een aantal projecten op stapel, waarvan de meest omvangrijke de herontwikkeling van oud Maartenswouden in Drachten. Dit is een lopend vastgoedproject waarin de woonsituatie van onze cliënten wordt herzien. We willen de woonsituatie nu, en in de toekomst, nog beter laten aansluiten op de zorgvraag van cliënten en op de kwaliteit van zorg voor onze cliënten.

Als projectleider Zorg ben je verantwoordelijk voor het zorggedeelte binnen de vastgoed ontwikkeling. In het project zijn meerdere disciplines van Alliade betrokken, zoals vastgoed, communicatie, facilities & services en HR (arbo en veiligheid). Als projectleider Zorg ben je de ‘linking pin’ tussen het vastgoedproject en het primaire zorgproces. Dit herontwikkelingsproject duurt ongeveer vijf jaar en mogelijk ga je als projectleider ook nog andere zorg gerelateerde projecten leiden. Kortom, een mooie en veelzijdige uitdaging!

Wat ga je doen?
Als projectleider Zorg werk je nauw samen met de projectmanager en alle andere projectleden. Je hebt ook een hele belangrijke rol in de relatie met leidinggevenden in de zorg, teams en verwanten. Verder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van kwaliteit van zorg en de zorgvraag binnen het (vastgoed)project. Je schrijft het projectplan, formeert deelprojecten en stuurt werkgroepen aan en zorgt voor het te behalen resultaat. Je betrekt alle stakeholders bij het project en signaleert knelpunten. Kortom:
* Het initiëren, organiseren en leiden van projecten en het behalen van het projectresultaat;
* Je bent gesprekspartner van het management en met name de stuurgroep en de opdrachtgever;
* Je betrekt alle betrokkenen in de zorg bij het proces en creëert draagvlak en enthousiasme;
* Het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk binnen en buiten de organisatie;
* Het managen van complexe situaties, situaties waarin meerdere belangen spelen;
* Bewaken van (delen) de business case en andere projectkaders, opstellen van een projectplan en overige rapportages.

Wat vragen wij van jou?
Dat je als ambassadeur, van onze nieuwe cultuur, een voorbeeldfunctie aanneemt en vanuit een duidelijke visie werkt en deze kunt uitdragen. We verwachten van je dat je een project kunt leiden maar ook dat je een prettige persoonlijkheid bent; die niet boven de partijen staat, maar gaat voor een gedragen en gezamenlijk resultaat. Ook ben je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied, heb je affiniteit met de bouw, een flexibele werkhouding en beschik je over sensitiviteit. Verder vragen wij van jou:
* Aantoonbaar hbo denk- en werkniveau;
* Ruime ervaring als projectleider, bij voorkeur in de zorg;
* Kennis van en ervaring met het toepassen van projectmanagementmethodieken;
* Kennis van de zorgprocessen en bedrijfsvoering.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende leidinggevende functie binnen een grote zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is, en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij jou:
* Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 55;
* Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
* Per juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
* Zelf kiezen uit voordelige (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Vera Abresch-Kanninga, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-29243635.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Aarzel dan niet en reageer direct! Reageren kan tot en met 18 april 2021 via onderstaande button ‘solliciteren’ en we nemen snel contact met je op.