Projectleider werk- en dagbesteding

Vacaturenummer: v22.0393
Locatie: Heerenveen

De functie
Ben jij een ervaren projectleider, heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van werk- en dagbesteding van onze cliënten?

Voor het Programmabureau van Alliade in Heerenveen zijn wij, voor 28-36 uur, op zoek naar een ervaren:

                                         Projectleider werk- en dagbesteding

Waar ga je werken?
Bij Alliade helpen we kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze ruim 8000 cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

Deze functie valt onder het programmabureau Samen. Dit programma houdt regie op de verbeterprojecten die spelen bij Alliade. Het gaat om ca. 10 projecten op het gebied van verbetering van de zorg, medewerkers en bedrijfsvoering. Jij gaat aan de slag als projectleider werk- en dagbesteding binnen de gehandicaptenzorg. Dit project is gericht op de verbetering van werk- en dagbesteding van onze VG cliënten op het gebied van aanbod, ontwikkeling van cliënten en bedrijfsvoering. Het bestaat uit de volgende thema's:
* Betekenisvolle en geschikte dag invulling voor iedereen
* Focus op ontwikkeling en participatie
* Kwaliteit door samenwerking
* Een aantrekkelijk en breed productaanbod
* Met bevlogen en kundige medewerkers
* Financieel duurzaam
Op deze thema's zijn deelprojecten en activiteiten gaande, onder aansturing van de projectleider.

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van het project werk- en dagbesteding, de aansturing van het projectteam en uiteraard voor het behalen van het projectresultaat. Het gaat om een lopend project in een herstart fase. Om de doelen tot stand te brengen moet er, met een gewijzigde aanpak en andere structuur, nu volledige focus op komen. In deze functie werk je nauw samen met je projectteam, de projecteigenaar/zorgdirecteur en maak je samen met andere projectleiders deel uit van het projectbureau. Verder neem je deel aan vergaderingen van het programmabureau.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een ervaren collega met een stevige persoonlijkheid. Je bent
organisatiegericht maar zeker ook mensgericht, analytisch, sensitief en je past een integrale
benadering toe. Je hebt ervaring in of affiniteit met de gehandicaptenzorg en voelt je als een vis in het water binnen een grote zorggroep. Verder ben je gedreven, durft je uit te spreken en vragen te stellen om elkaar scherp te houden. Je voelt je uitgenodigd om nieuwe inzichten te delen en
gedurfde aanpakken of voorstellen te doen. Continu verbeteren is voor jou vanzelfsprekend en je bent creatief en vernieuwend. In deze functie ben je zichtbaar eigenaar van jouw project, resultaatgericht en daarbij nabij, betrouwbaar en verantwoordelijk. Verder vragen wij:
* Een relevante hbo opleiding en ervaring in het leiden van grote projecten;
* Leidinggevende capaciteiten.

Wat bieden wij jou?
Een brede, boeiende en uitdagende functie als projectleider binnen een enthousiast en gedreven team! Daarnaast bieden wij o.a.:
* Salaris FWG 55 gehandicaptenzorg (inschaling naar ervaring, max. €4304,- o.b.v. 36 uur)
* Een jaar contract voor 28-36 uur, met kans op verlenging;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Reiskostenvergoeding conform cao gehandicaptenzorg of een thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag. Daarnaast een budget om je thuiswerkplek goed te kunnen inrichten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Ben je enthousiast geraakt en wil je reageren? Leuk! Reageren kan t/m 14 augustus 2022 via de link ‘solliciteren’. We nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Auke Jelle Kingma, directeur, op telefoonnummer 06-53825722. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Maya de Groot, Corporate Recruiter, op 06-29242717 of via recruitment@alliade.nl.

We willen je alvast laten weten dat de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 17 augustus 2022. Mocht je op deze datum verhinderd zijn, dan kijken we gezamenlijk naar een andere optie.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze vragen wij voor je aan én de kosten zijn voor onze rekening. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.