Persoonlijk Begeleider Intensieve Begeleidingsgroepen

Vacaturenummer: v21.0445
Locatie: Stiens

Een begeleiders functie waar je echt het verschil maakt voor cliënten met complexe problematieken? Op een unieke locatie en binnen een team passend bij jou, waar een kleine stap een groot succesmoment is?

Voor Talant in Stiens zijn wij, voor onze locaties met Intensieve Begeleidingsgroepen (IBG), op zoek naar interne of nieuwe collega’s die zich graag willen inzetten als Persoonlijk Begeleider Intensieve Begeleidingsgroepen.

Waar ga je werken?
We werken op IBG locaties dagelijks aan de relatie met de cliënten. We bouwen vertrouwen op door te werken met een vast dagprogramma. Belangrijk hierin is duidelijkheid: ‘We doen wat we zeggen of en we zeggen wat wij doen’. Lukt het een cliënt niet (helemaal), dan vullen we aan. Elke dag ronden we hierdoor de activiteit succesvol af.

Gedurende de hele dag, willen we de beste zorg te leveren. We werken vanuit de driehoek hoofd, behandelaar en begeleider. Er is een coachend begeleider op de werkvloer aanwezig om de begeleiders te ondersteunen en te coachen. De begeleiding van onze cliëntengroep is intensief en je hebt soms te maken met agressief gedrag. We houden steeds rekening met wat cliënten (aan)kunnen en denken daarbij in mogelijkheden. Om onze cliënten de zorg te kunnen geven die ze nodig hebben, zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders die weten wat ze doen en affiniteit met de doelgroep hebben. Sta jij graag klaar voor een ander en is jouw dag pas geslaagd als je écht iets voor een ander hebt betekend? Super, dat geldt ook voor ons!

Goed om te weten!
In een eerste kennismaking, met één van onze Recruiters, zal er met jou gesproken worden over je opleiding, werkervaring en wensen. We vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je CV. Hierna zal er gekeken worden met welke locatie, én met welk team, jij mogelijk de beste match hebt. Na een positief kennismakingsgesprek en meeloopmoment, uiteraard van beide kanten, ga jij starten met een uitgebreid inwerkprogramma waarin jij wordt bijgestaan door een 'Buddy'. We willen je namelijk zo goed mogelijk faciliteren in je nieuwe baan bij Talant.

Wat ga je doen?
Als Begeleider IBG werk je aan de hand van de behandelplannen met cliënten met een intensieve behandelvraag. Denk hierbij, naast de verstandelijke beperking, aan autisme of aanverwante psychiatrische problematiek. Je coördineert de zorg voor deze cliënten door de samenwerking aan te gaan samen met je team, om iedere dag het beste uit de cliënten te halen. Zo is er ook voldoende ruimte om actief mee te denken in de ontwikkelingen van de locatie en om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Verder:
* Ben je aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
* Zorg je voor een voorspelbaar, herkenbaar, zinvol en gevarieerd dagprogramma;
* Stel je rapportages op gericht op het behandelplan en dagelijkse overdracht;
* Neem je actief deel aan overleggen met het team en externe instanties.

Wat vragen wij van jou?
Dat je bewust kies voor het werken met de IBG-doelgroep of hier interesse in hebt. Hiernaast is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, leergierig en nieuwsgierig bent en goed kunt reflecteren. Verder:
* Een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 4;
* Ervaring met de doelgroep is mooi meegenomen, maar zeker geen must.

Ben je bijna klaar met je zorgopleiding of heb je een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3? Ook dan komen we graag met je in contact om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat bieden wij jou?
Werken in een omgeving met enthousiaste collega’s die elke dag weer met veel passie voor de cliënten klaar staan. Binnen een grote zorgorganisatie waar veel mogelijk is en waar meedenken mag. Verder:
* Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €2993,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 24-32 uur per week (meer of minder uren zijn altijd bespreekbaar), met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt over de functie als Begeleider IBG, of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Reageren kan tot en met 31 december 2021 via deze link. Hierna nemen we snel contact met je op voor een eerste kennismaking!

Voor meer informatie of vragen kun je ook direct contact opnemen met Daphne Assen, Corporate Recruiter, door te bellen of een Whatsapp-berichtje te sturen naar 06-31146301. Mailen mag uiteraard ook, dit kan naar d.assen@alliade.nl.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!