Persoonlijk Begeleider

Vacaturenummer: v21.0526
Locatie: Talant Friesland

Denk jij een mooie match te zijn met Talant? En wil jij meer weten over het werken op één van onze IBG-locaties van Talant? Op donderdag 9 december 2021 ben je van 10.00-11.00 uur of van 16.30-17.30 uur van harte welkom tijdens onze online speeddate!

Graag komen wij in contact met nieuwe of interne collega’s die nieuwsgierig zijn naar de functie van Persoonlijk Begeleider.

Waar ga je werken?
We zijn op zoek naar persoonlijk begeleiders voor onze intensieve begeleidingsgroepen (IBG). Deze IBG-locaties zijn o.a. te vinden in Beetsterzwaag, Drachten en Stiens.

Speeddate:
Je krijgt in een online bijeenkomst alle informatie over de organisatie, over de functie en locaties. Je kunt direct je vragen stellen (ook via de chatfunctie) aan de mensen van Recruitment, een Locatie Manager en aan een mogelijke toekomstige collega-begeleider. Het is een laagdrempelige en vrijblijvende online speeddatesessie. Jij beslist vervolgens of je verder in gesprek wil voor meer informatie, je een dag zou willen meelopen, of wellicht direct wil solliciteren!

Wat ga je doen?
We werken op IBG locaties dagelijks aan de relatie met de cliënten. We bouwen vertrouwen op door te werken met een vast dagprogramma. Belangrijk hierin is duidelijkheid: ‘we doen wat we zeggen of en we zeggen wat wij doen’. Lukt het een cliënt niet (helemaal), dan vullen we aan. Elke dag ronden we hierdoor de activiteit succesvol af.

Gedurende de hele dag, willen we de beste zorg te leveren. We werken vanuit de driehoek hoofd, behandelaar en begeleider. Er is in het begin een buddy aanwezig, met een Begeleider C, om de begeleiders te ondersteunen en te coachen. De begeleiding van onze cliëntengroep is intensief en je hebt soms te maken met agressief gedrag. We houden steeds rekening met wat cliënten (aan)kunnen en denken daarbij in mogelijkheden. Om onze cliënten de zorg te kunnen geven die ze nodig hebben, zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders die weten wat ze doen en affiniteit met de doelgroep hebben.

Wat vragen wij van jou?
Dat je bewust kiest voor het werken met de IBG-doelgroep of hier interesse in hebt. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, leergierig en nieuwsgierig bent en goed kunt reflecteren. Verder:
* Een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 4;
* Ervaring met de doelgroep is mooi meegenomen, maar zeker geen must.

Ben je bijna klaar met je zorgopleiding of heb je een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3? Ook dan nodigen we je uit om je aan te melden. Wij komen graag met je in contact om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat bieden wij jou?
Werken in een omgeving met enthousiaste collega’s die elke dag weer met veel passie voor de cliënten klaar staan. Binnen een grote zorgorganisatie waar veel mogelijk is en waar meedenken mag. Verder o.a. onderstaande arbeidsvoorwaarden:
* Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €2993,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 24-32 uur per week (meer of minder uren zijn altijd bespreekbaar), met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt voor een date op 9 december 2021? Leuk! Aanmelden kan tot en met zondag 5 december 2021 via recruitment@alliade.nl. Zou je bij je aanmelding willen aangeven dat het om de online speeddate voor de IBG-groepen gaat? Hierna nemen we direct contact met je op en zorgen we dat je aanvullende informatie toegestuurd krijgt.

Was je graag met ons op date gegaan, maar ben je verhinderd op 9 december 2021? Geen probleem! Stuur ook dan gerust een mailtje naar recruitment@alliade.nl en dan kijken we graag hoe we alsnog met elkaar in contact kunnen komen.

Direct solliciteren?
Dat kan natuurlijk ook, klik dan verder naar de vacature via de volgende link: Vacature Persoonlijk Begeleider