Medewerker HR Services


Vacaturenummer: v21.0067
Locatie: Heerenveen

De functie
Ben jij een ervaren en allround administratief medewerker? En wil jij onze collega’s zo goed mogelijk ondersteunen op HR gebied?

Op de afdeling HR Services van Alliade in Heerenveen hebben wij de functie beschikbaar van:


                                                                                  Medewerker HR Services

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij HR Services dat onderdeel is van HR Concern Control samen met de teams HR Advies, Recruitment, HR Development en Vitaliteit, Inzetbaarheid en Arbo. HR Services is dé afdeling die de organisatie ondersteunt op alle HR-administratieve processen.

Je komt te werken binnen een hecht team van 20 collega’s. Er heerst een informele sfeer binnen het team waar naast hard werken ook ruimte is voor humor. Inmiddels is de afdeling uitgebreid met een servicedesk, waar leidinggevenden en medewerkers terecht kunnen met al hun vragen op HR-gebied. Wij willen als afdeling HR Services onze leidinggevenden steeds meer ontzorgen op administratief gebied, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk goede zorg verlenen aan onze kwetsbare medemens. Wij kunnen dan doen waar wíj goed in zijn!

Wat ga je doen?
Als medewerker HR services biedt je samen met je collega’s administratieve ondersteuning op alle HR onderdelen van Alliade zoals opleidingen en recruitment. Daarnaast werk je ook mee op de HR servicedesk, waar leidinggevende en medewerkers terecht kunnen met HR vragen. Jij geeft zowel telefonisch als per e-mail antwoord op hun vragen of zet ze door naar de tweede lijn als het om een complexe vraag gaat. Verder bestaan je werkzaamheden uit:
* Verlenen van administratieve ondersteuning van de HR onderdelen;
* Organiseren van de uitvoering van vastgestelde opleidingen en trainingen;
* Bemensen van HR Servicedesk voor het beantwoorden van eerste lijns vragen en beheren van HR mailboxen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke en communicatief vaardige collega. Je houdt ervan om je collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen op HR gebied en hebt een goede dienstverlening hoog in het vaandel. Je bent in staat focus te houden ook al loopt de dag niet zoals gedacht en je bent goed bestand tegen werkdruk. Verder vragen wij:
* Een afgeronde MBO 4 opleiding;
* Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming. Deze vragen wij uiteraard voor je aan. Een profielonderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij jou?
De mogelijkheid om nieuwe collega’s een warm welkom te heten binnen Alliade en onze leidinggevende te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op het primaire proces. Verder bieden wij jou:
* Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 35;
* Een dienstverband voor de duur van een jaar voor 32-36 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Per juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%;
* In september 2021 een eenmalig uitkering van 1,5%;
* Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag i.v.m. het huidige thuiswerkbeleid vanwege corona;
* Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* De mogelijkheid om met fiscaal voordeel je thuiswerkplek in te richten;
* Friends & Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid;
* Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op deze functie? Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Reageren kan tot en met 10 maart via de button 'solliciteren'.

Je kunt voor meer informatie over deze vacature contact opnemen met Yvonne Stok, Hoofd HR Services, via telefoonnummer 06-12 35 64 84.

Belangrijke datum: sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 en 18 maart 2021.