Manager

Vacaturenummer: v21.0372
Locatie: Beetsterzwaag

De functie
Als Manager van de Omswaai in Beetsterzwaag is geen dag hetzelfde! Jij bent het ‘gezicht’ van jouw locatie en geeft leiding aan een gemotiveerd team van professionals. Ben jij als leidinggevende in de zorg toe aan een verdieping in je functie? En heb je ervaring binnen een klinische omgeving?

Voor de klinische (crisis-)behandeling van Talant, zijn wij op zoek naar een:              

                                         Manager

Waar ga je werken?
De Omswaai is een uniek onderdeel binnen Zorggroep Alliade, gelegen in de bosrijke omgeving van Beetsterzwaag, op het terrein van Talant. De Omswaai voorziet in crisisopvang en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze crisis functie wordt niet alleen uitgeoefend voor cliënten van Talant maar ook voor cliënten vanuit de drie noordelijke provincies, in nauwe samenwerking met het zorgkantoor. De Omswaai beschikt over acht crisisplaatsen en acht behandelplaatsen. Het betreft kortdurende crisis opvang van maximaal drie tot zes weken.

De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan van verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering van Kliniek de Omswaai. Er is een nieuwe koers uitgezet met een volledig aangepast behandelprogramma, in een nieuwe structuur en met een nieuwe samenwerkingsrelatie met het zorgkantoor in de rol van crisisregisseur. De Omswaai is een hectische en dynamische omgeving, waarin het werken van zeer specialistische aard is.

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan 28 fte, allen begeleiders B of begeleiders C. Dit doe je in nauwe samenwerking met de hoofdbehandelaar. We willen graag dat je de ingezette koers vasthoudt en de veranderingen verder vorm gaat geven, want het team is nog voor een deel in ontwikkeling. Daarnaast zal er geregeld nog met het zorgkantoor geschakeld moeten worden over de nieuwe werkwijze, verbeteringen en evaluaties.

Verder rapporteer je als Manager aan de betreffende directeur en ga je onderdeel uitmaken van een managementteam. Je geeft coachend, inspirerend en actief gericht leiding, creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. We willen dat medewerkers in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen. Hiernaast ga je:
* Het personeels- en begrotingsbeleid optimaal uitvoeren;
* Kansen signaleren en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken;
* Samen met collega-managers werken aan de ontwikkeling van team-visie-aanpak en uitvoering.

Wat vragen wij van jou?
Omdat de Omswaai een functie heeft die verder gaat dan onze organisatie én Friesland verwachten wij van jou dat je kunt netwerken en je kunt verbinden met externe partners. Jij zet de Omswaai op de kaart! Verder zien we graag dat je, je verbindt aan de nieuwe koers en de ingezette veranderingen, je bent ervaren in het verder opbouwen van een specialistische zorglocatie en de ontwikkeling van teams.

Hiernaast houd jij gestelde doelen scherp en helder voor ogen en kun jij de visie van Alliade uitdragen en concreet gestalte geven. Op een samenwerkingsgerichte en verbindende wijze, inspireer en motiveer jij medewerkers en haal je het beste in ze naar boven, zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan cliënten met een intensieve begeleidingsbehoefte. Jij onderschrijft onze kernwaarden (nabij, verantwoordelijk en betrouwbaar) en ziet de verantwoordelijkheid die deze leidinggevende functie met zich meebrengt als een mooie uitdaging. Verder:
* Minimaal een afgeronde management opleiding op hbo-niveau;
* Ruime leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een complexe en dynamische zorgomgeving;
* Ervaring met de LVB doelgroep;
* Ervaring met veranderprocessen.

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken met professionals in een prachtige en uitdagende omgeving binnen een grote organisatie. Een ideale kans om in deze veelzijdige functie jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende. Daarnaast bieden wij:
* Een marktconform salaris, volgens cao-gehandicaptenzorg;
* Een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en
Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 3 oktober 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op! Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd. Daarnaast zal een assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.