Locatie Manager

Als Locatie Manager is geen dag hetzelfde! Jij bent het ‘gezicht’ van jouw locatie en geeft leiding aan meerdere teams. Je rapporteert aan de directeur van de regio en maakt onderdeel uit van het managementteam. Heb jij ruime ervaring als leidinggevende en haal jij veel voldoening uit het coachen en begeleiden van je medewerkers?

Voor de IBG behandelgroepen van Talant in Drachten zijn wij, voor 32-36 uur, op zoek naar een:

Locatie Manager

Je gaat werken

Jij gaat werken voor de teams van de IBG behandelgroepen van Talant in Drachten, onderdeel van Zorggroep Alliade. Samen met een club van 5 enthousiaste collega’s ga jij het regio Management Team (MT) vormen. Een professioneel en ervaren team dat kwaliteitszorg en passie voor het vak hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit de vernieuwde visie van Alliade richten we ons op het behouden, en waar mogelijk, het ontwikkelen van vaardigheden van de cliënten. Veiligheid, duidelijkheid, nabijheid en activering zijn de kernbegrippen binnen ons werk. We sluiten aan bij de behoefte en de wens van de cliënt en passen ons aanbod van activiteiten en werkzaamheden daarop aan. Voorop staat dat begeleider en cliënt het samen doen!

Je gaat doen

Als Locatie Manager ben je verantwoordelijk voor één of meerdere woonlocaties. De cliënten worden begeleid door deskundige medewerkers die ervaren zijn in het leveren van complexe zorg aan mensen met een intensieve ondersteuningsvragen (IBG). Ook worden er verschillende activiteiten/producten aangeboden, in de vorm van vrijetijdsbesteding, die aansluiten bij de vraag van de cliënt. Hiernaast werk je nauw samen met collega-managers (hoofden) en de collega's van de dagbestedingslocaties. De omgeving is dynamisch en geen dag is het zelfde!

Als locatie manager rapporteer je aan de directeur van de regio en ben je onderdeel van een managementteam. Je geeft coachend, inspirerend en actief gericht leiding, creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. We willen dat medewerkers in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen. Je hebt hierin een stimulerende rol. In je rol als locatie manager werk je ook mee aan vernieuwing en verbetering van de zorg en verschillende processen. Verder ga je:

 • Het personeels- en begrotingsbeleid optimaal uitvoeren;
 • Kansen signaleren en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken;
 • Samen met collega-managers werken aan de ontwikkeling van team-visie-aanpak en uitvoering.

Bekijk ook de video over de functie van Manager bij Talant!

We vragen van jou

Dat je niet alleen een daadkrachtig en veerkrachtig persoon bent, maar ook resultaatgericht. Hierdoor houd jij gestelde doelen scherp en helder voor ogen en kun jij de visie van Talant uitdragen en concreet gestalte geven. Op een samenwerkingsgerichte en verbindende wijze, inspireer en motiveer jij medewerkers en haal je het beste in ze naar boven, zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan cliënten met een intensieve begeleiding behoefte. De verantwoordelijkheid die een leidinggevende functie met zich meebrengt zie je als een uitdaging. Verder vragen we:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Circa 3 tot 5 jaar relevante leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een zorgomgeving.

Je krijgt van ons

Een uitdagende leidinggevende functie en binnen een professioneel team. Binnen een grote zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is, en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Salaris FWG 55 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €4211,- o.b.v. 36 uur);
 • Een vast contract voor 32-36 uur per week;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Zelf kiezen uit voordelige (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Heb je belangstelling voor de functie? Leuk! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Reageren kan tot en met 31 januari 2022 via deze link en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Janny Meijering via telefoonnummer 06-11456333, of met Ida Postma via telefoonnummer 06-23159173 (beide Locatie Manager in Drachten). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je laten weten dat er sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden zodra er zich geschikte kandidaten aandienen. Dit kan dus al op korte termijn!

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming bij Alliade en een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.