Junior Corporate Recruiter

Jouw recruitment expertise inzetten in een splinternieuw Recruitment team? Bij de leukste zorggroep van het noorden waar het écht draait om de langdurige match?

Voor het team Recruitment van Alliade in Heerenveen zijn wij op zoek naar een Junior Corporate Recruiter.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij de afdeling HR. We zijn op dit moment in transitie naar een HR afdeling, die bestaat uit 4 pijlers; Advies & VIA, Capaciteitsmanagement, Services en Development. Elke pijler wordt aangestuurd door een manager. In totaal werken bij de afdeling HR circa 100 medewerkers, die zo'n 6000 medewerkers op het gebied van mobiliteit, stages, preventie en recruitment ondersteunen.

Team Recruitment wordt op dit moment aangestuurd door een Senior Coördinator en bestaat uit vier corporate recruiters en twee back office medewerkers. Het team is te omschrijven als enthousiast, hecht en gedreven. Verder krijgt team Recruitment een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie en samen hebben we hierin al mooie stappen gezet. En met jouw inzet, kennis en creatieve ideeeën blijven we ons graag verder ontwikkelen!

Wat ga je doen?
Je gaat samen met je collega’s team Recruitment verder ontwikkelen en je wordt de vertrouwde partner van de vacaturehouders in de organisatie. Je kent de verschillende zorglocaties op je duimpje, waardoor je precies weet welke kandidaten je zoekt! Denk hierbij aan begeleiders A en B binnen Talant of verzorgenden IG binnen Meriant. Verder zijn dit jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je bepaalt de wervingsstrategie (zelfstandig of in overleg met je collega’s);
 • Je voert (online) kennismakingsgesprekken met kandidaten;
 • Je hebt regie over het recruitmentproces en je houdt hier contact over met de vacaturehouders;
 • Je hebt regie op kandidaten door het opbouwen van een talentpool. Om nog sneller de juiste en langdurige match te kunnen maken!

Wat vragen wij van jou?
Dat jij je ervaring als recruiter en enthousiasme over het vak bij ons inzet én dat je jezelf blijft ontwikkelen. Je weet het vertrouwen van vacaturehouders en kandidaten snel te winnen doordat je gemakkelijk contacten kunt leggen en onderhouden. Een praktische- en resultaatgerichte instelling, zodat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. En dat je in het bezit bent van:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal één jaar ervaring als recruiter of intercedent.

Wat bieden wij jou?
We bieden je de kans om je expertise in te zetten, jezelf verder te ontwikkelen en dat alles in een super leuke nieuwe functie. Om er samen met je enthousiaste collega’s voor te zorgen dat de organisatie niet meer om team Recruitment heen kan! Daarnaast krijg je ook nog:

 • Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 50 (min. €2425,- / max. €3624,- o.b.v. 36 uur);
 • Een tijdelijk contract voor 32 uur (in eerste instantie 8 maanden) met kans op verlenging;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%;
 • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag i.v.m. het huidige thuiswerkbeleid vanwege Corona;
 • Zelf kiezen uit voordelige (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 18 april 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je bellen met Vera Abresch, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06-29243635 of met Bastiaan Post, Senior Coördinator, op telefoonnummer 06-48924199.