gz-psycholoog/ orthopedagoog-generalist

Vacaturenummer: v21.0322
Locatie: Friesland

Ben jij gedragskundige met een afgeronde post-master opleiding of ben je met de opleiding gestart? En wil jij met een hele interessante doelgroep werken binnen de gehandicaptenzorg?

Binnen de centrale behandeldienst van Alliade zijn wij, voor 24-36 uur, op zoek naar een gedreven gz-psycholoog/ orthopedagoog-generalist.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. Deze vacature is bij de centrale behandeldienst van Alliade. In deze behandeldienst zijn alle behandelaren ondergebracht (o.a. gedragskundigen, medici en paramedici, vaktherapeuten, geestelijk verzorgers, systeemtherapeuten en psychodiagnostisch werkers).

Je wordt onderdeel van de vakgroep gedragskundigen die bestaat uit circa 70 collega’s, waarvan iedereen over een eigen specifieke deskundigheid bezit. Je komt terecht in een betrokken team met een goede sfeer. De vakgroep levert diensten aan zowel Talant als Reik.

Wat ga je doen?
Je gaat werken met een hele interessante doelgroep die bestaat uit cliënten met ernstige, matige en lichte verstandelijke beperking, van jong tot oud, met veel bijkomende problematiek zoals somatische klachten, psychiatrie of systeem- problematiek. Je doet dat in je rol als hoofdbehandelaar waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de uitvoering van het (vaak multidisciplinaire) behandelplan. Verder bestaan je werkzaamheden uit:
• Stellen van een diagnose (mono of multidisciplinair en classificerend of handelingsgericht, afhankelijk van de vraagstelling). Je verzorgt de verslaglegging ervan en bespreekt de bevindingen met de cliënt, diens verwanten en de andere betrokkenen zoals de begeleiders.
• Behandeling van de cliënt (individueel) of van de cliënt in zijn context (mediërend, door ondersteuning van ouders of teams begeleiders). Je zet samen met het hoofd en de begeleider B het behandelplan uit en geeft sturing aan de eventuele medebehandelaars;
• Richting geven aan hoe omgang en omgeving eruit moeten zien, zodat de cliënt zo goed mogelijk kan functioneren.
• Deskundigheidsbevordering door het geven van scholing aan eigen teams of breder.

Je kunt, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, je werkzaamheden als gedragskundige combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek!

Wat vragen wij van jou?
Je werkt graag samen in een multidisciplinair team, bent analytisch sterk, hebt zelfvertrouwen en een grote dosis doorzettingsvermogen. Je beschikt over uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden en over humor! Je kunt systeemgericht werken waarbij onderlinge relaties centraal staan, bent zelfstandig, ambitieus en neemt graag initiatief. Daarnaast heb je een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Verder vragen wij:
• Een afgeronde opleiding tot gz- psycholoog /orthopedagoog-generalist. Als je hiervoor nog in opleiding bent, zien we ook graag je sollicitatie tegemoet;
• Ervaring met de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking;
• Een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende functie als gedragskundige in een deskundige vakgroep met betrokken en gemotiveerde collega’s! Daarnaast bieden wij jou:
• Een vast contract voor 24-36 uur per week;
• Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 65 (inschaling afhankelijk van ervaring met een max. van €5648,- o.b.v. 36 uur);
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
• Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitsverzekeringen.
• Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Reageren kan via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hetty van Heck, Manager Centrale Behandeldienst, via telefoonnummer 06-10322178.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming. Deze vragen wij voor je aan en de kosten zijn voor onze rekening.