GZ-psycholoog

Vacaturenummer: v22.0231
Locatie: Heerenveen/Wolvega

De functie
Ben jij een gedreven en betrokken GZ-psycholoog met hart voor de ouderenzorg? Sta jij stevig in je schoenen en wil jij ons enthousiaste team komen versterken?

Voor Meriant zijn wij, voor 24-32 uur, op zoek naar een:

                                GZ-psycholoog

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade is er voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te leven en zich staande te houden in de samenleving. Wij bieden zorg, ondersteuning en behandeling aan kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking van 0 tot 100 jaar. Onze missie is daarbij dat zij goed en zinvol kunnen leven. Met ruim 6000 medewerkers bieden wij zorg aan meer dan 7000 cliënten in de gehele provincie Friesland. Onze zorgonderdelen zijn deskundig in gehandicaptenzorg, ouderenzorg, dagbesteding, specialistische jeugdzorg, arbeidsre-integratie en ouderenpsychiatrie.

Als GZ-psycholoog maak je deel uit van de specialistische afdeling Advies & Behandeling. Deze afdeling valt onder de Centrale Behandeldienst die ondersteuning biedt bij specialistische behandeling van de cliënt. Het team is thuis in alle aspecten van (para)medische behandeling die nodig zijn om ouderen zo lang en goed mogelijk te laten functioneren, ondanks eventuele beperkingen. Je bent primair werkzaam als GZ-psycholoog op de afdelingen van Meriant.

Wat ga je doen?
In deze functie als GZ-psycholoog draag je zorg voor een inhoudelijke gedegen screening en diagnostiek. Persoonlijke behandelplannen worden door jou opgesteld en de uitvoering ondersteun en toets je op inhoud. Je voert individueel de behandeling uit bij onze cliënten, waarbij je voornamelijk te maken hebt met dementie en gerontopsychiatrie. Je werkt samen met andere disciplines en geeft EMDR therapie indien je hiervoor bent opgeleid. Je draagt bij aan de beleidsontwikkeling van de vakgroep therapie en naast de directe zorg lever je een belangrijke bijdrage aan de deskundigheidsbevordering waar je verantwoordelijk bent voor:
* Het adviseren en een bijdrage leveren aan de beleidsontwikkeling;
* Bijdragen aan een goede teamsamenwerking gericht op het behalen van kwalitatief goede zorg;
* Onderhouden van in- en externe contacten gericht op uitbereiding van je kennis;
* Zorgdragen voor de inzet van andere behandelaren of externe deskundigheid;
* Actief deelnemen aan en/of het leiden van de multidisciplinaire overleggen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog met ervaring in mediatief werken, teamprocessen en met het opleiden van psychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Je beschikt over enthousiasme en doorzettingsvermogen en staat stevig in je schoenen. Daarnaast mogen eigenschappen als tact, verantwoordelijkheidsgevoel, analytisch- en empatisch vermogen niet ontbreken. Je bent flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Als GZ-psycholoog heb jij een overstijgende blik en werk je samen met andere disciplines. Verder vragen wij:
* Een afgeronde universitaire opleiding ontwikkelings-/klinische psychologie, aangevuld met de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast en gespecialiseerd team van collega’s. Als GZ-psycholoog krijg je een breed takenpakket met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. Daarnaast bieden wij jou:
* Een marktconform salaris volgens de CAO VVT, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring;
* Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren zijn in overleg;
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Leuk! Reageren kan tot en met 3 juli 2022 via 'klik hier’ en we nemen snel contact met je op!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Wieke Drewes, psycholoog binnen Meriant, via 06-55498406. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yneke Oenema, Corporate Recruiter, op 06-13851024.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming. Deze vragen wij voor je aan en de kosten zijn voor onze rekening.