Ergotherapeut


Vacaturenummer: v22.0209
Locatie: Talant Friesland

De functie
Ben jij flexibel en ondernemend, heb jij affiniteit met de gehandicaptenzorg en zet jij alles op alles voor de ultieme persoonlijke maatwerkoplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij de Medische Dienst van Talant in Friesland zijn wij, voor 28-32 uur, op zoek naar een:

                                         Ergotherapeut

Waar ga je werken?
Jij gaat werken bij de Medische Dienst van Talant. De Medische Dienst biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doe je binnen het (para)medisch team van deskundige behandelaars, dat bestaat uit o.a. artsen, logopedisten, fysiotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten en ergotherapeuten. Zij zijn thuis in alle aspecten van medische behandeling die nodig is om onze cliënten zo goed mogelijk te laten functioneren, ondanks eventuele beperkingen.

Wat ga je doen?
Als professional werk je samen met 6 collega ergotherapeuten, met ieder zijn of haar specialisatie. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert cliënten op basis van een verwijzing van een arts. De hulpvragen liggen veelal op het gebied van wonen, zelfverzorging, verplaatsen, zitten en dagelijkse activiteiten, zowel op de woonlocaties als op dagbestedinglocaties en kinderdagcentra in Friesland. Het regelen en aanmeten van rolstoelen wordt binnen Talant verzorgd door het team Fysiotherapie. Verder:
* Lever je vanuit een multidisciplinair samenwerkingsverband een bijdrage aan de zorgverlening door het opstellen van een advies en/of behandelplan;
* Zal er met jou, en de vakgroep ergotherapie, in overleg bepaald worden in welke regio jij aan de slag gaat.

Goed om te weten!
Je kunt, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, je werkzaamheden als Ergotherapeut combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek! Klik hier voor meer informatie over het Alliade Onderzoeks Atelier (PWO).

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste, daadkrachtige collega die goed op de hoogte is van recente ontwikkelingen binnen Ergotherapie. Je hebt een frisse en vernieuwende kijk op zaken, waardoor je op actieve wijze vanuit cliëntperspectief met maatwerk oplossingen komt. Je bent eveneens in staat om te werken volgens de principes van 'evidence-based' en 'best practice'. Overige functie-eisen:
* Je bent in het bezit van een hbo diploma Ergotherapie en geregistreerd in het kwaliteitsregister;
* Je beschikt over ervaring in het werken met diverse doelgroepen;
* Ervaring met sensorische informatieverwerking is een pré;
* Je beschikt over een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?
Werken binnen een enthousiast team van professionals, met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Daarnaast bieden wij:
* Salaris FWG 55 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 4211,- o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 28-32 uur per week, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement of sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 15 mei 2022 via de link 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sandra de Schiffart (Ergotherapeute) via telefoonnummer: 06-83531919, of met Jannemarie Florijn (Ergotherapeute) via telefoonnummer: 06-15125608. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Vera Abresch, Corporate Recruiter, via v.abresch@alliade.nl of telefoonnummer: 06-29243635.

Graag willen wij je laten weten dat de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdagochtend 19 mei 2022. Mocht je deze ochtend niet kunnen, dan zullen we met jou kijken naar een ander moment.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!