Contractmanager Zorgverzekeringswet

Vacaturenummer: v21.0130
Locatie: Heerenveen

De functie
Jij zorgt voor contractering met de verschillende verzekeraars in de Zorgverzekeringswet, zodat de zorg die wij aan onze cliënten bieden betaald wordt. Je verbindt zorgverkoop met de inhoudelijke en financiële interne processen en met jouw kennis van de Zorgverzekeringswet zorg je ervoor dat Alliade op dit terrein verder professionaliseert!

Op de afdeling Financiën hebben wij ter versterking van het team een vacature voor:

                                    Contractmanager Zorgverzekeringswet

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. Jij gaat werken op de afdeling Financiën van Alliade. Circa 50 gedreven collega’s houden zich bezig met financiën & bedrijfsvoering en adviseren over de strategische doelstelling. Om een optimale dienstverlening te kunnen bieden werkt de afdeling intensief samen met Zorg, HR en diverse beleidsterreinen, om te komen tot een integrale aanpak waar kansen en bedreigingen snel worden gesignaleerd en geanalyseerd. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire verkoopteam, onder aansturing van de directeur Zorg, en werkt nauw samen met vier collega contractmanagers die verantwoordelijk zijn voor de WLZ, jeugdwet en WMO en de financieel controller.

Wat ga je doen?
Jij zorgt voor de contractering binnen de Zvw voor verschillende disciplines (GRZ, eerstelijnsverblijf, wijkverpleging, paramedische zorg en GZSP) met als doel dat de zorg die we vanuit de Zvw aan onze cliënten bieden betaald wordt. Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid, o.a. op basis van wet- en regelgeving en contractvoorwaarden, en draagt bij aan een adequate vertaling en inrichting van de contractvereisten in de interne processen. Daarbij zorg je ook voor het afleggen van een goede verantwoording richting de zorgverzekeraars. Je signaleert proactief kansen, afwijkingen en risico’s en bent verder verantwoordelijk voor:
* Relatiebeheer met de zorgverzekeraar;
* Leveren van een bijdrage aan het beleid op het gebied van de zorgverzekeringswet;
* Vertalen van interne en externe ontwikkelingen naar concrete aanpassingen in bedrijfsvoering en rapportages.

Wat vragen wij van jou?
Je kunt zelfstandig opereren, maar hebt natuurlijk collega’s waar je op terug kunt vallen. Met jouw analytische vermogen kun je kwantitatieve en kwalitatieve gegevens interpreteren en vertalen in concrete adviezen en je bent in staat op verschillende niveaus te communiceren. Verder leg je proactief contacten met financiers en branchegenoten en zorg je voor het opbouwen en beheren van jouw netwerk binnen het vakgebied. Verder beschik je over:
* Een functiegerichte opleiding op hbo niveau;
* Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
* Ervaring met en kennis van de Zvw;
* Affiniteit met of bedrijfseconomische en bedrijfskundige kennis.

Wat bieden wij jou?
Een baan waarin jij jouw expertise op het gebied van van de Zvw kunt inzetten om zorgverkoop, inhoud van zorg en geldstromen te verbinden aan de interne processen! Daarnaast bieden wij jou:
* Salaris conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 55 (min. €2853,- / max. €4211,- o.b.v. 36 uur);
* Een dienstverband voor 32-36 uur per week;
* Per juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Een laptop en telefoon van de zaak;
* Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag i.v.m. het huidige thuiswerkbeleid vanwege Corona;
* Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid;
* Friends & Family korting op nieuwe telefoonabonnement bij Vodafone;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet! Reageren kan tot en met 25 april 2021 via onderstaande button 'solliciteren'.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wilbert Eggenkamp, Directeur Financiën, op telefoonnummer 06–23308089.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!