Begeleider B nachtzorg

Vacaturenummer: v21.0167
Locatie: Nachtzorgcentrale Drachten

Ben jij een ervaren begeleider in de gehandicapten en/of ouderenzorg met een verpleegkundige achtergrond? En wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten veilig de nacht door komen?

Op de Zorgcentrale van Allide in Drachten hebben wij een vacature voor een enthousiaste Begeleider B nachtzorg.

Waar ga je werken?
Jij gaat werken bij de Zorgcentrale van Alliade. De zorgcentrale verricht ’s nachts voor de zorgonderdelen Talant en Meriant ondersteuning, bewaking en zorgalarmering op afstand met behulp van domotica, zodat onze cliënten veilig de nacht doorkomen. Ook neemt de Zorgcentrale ’s nachts waar voor de medische diensten, waardoor ook ‘s nachts medische vragen beantwoord kunnen worden, triage plaats kan vinden en zo nodig een arts ingeschakeld wordt.

De zorgcentrale bestaat uit 23 gedreven collega’s, waarvan er iedere nacht 6 zorgdragen voor de veiligheid en bewaking van onze cliënten.

Wat ga je doen?
Je houdt toezicht op het welbevinden van de cliënten in de nacht door middel van de bewaking vanuit de zorgcentrale. Dit gebeurd met o.a. met behulp van domotica. Op deze manier zorg je ervoor dat onze cliënten veilig de nacht door komen. Je reageert op zorgoproepen en calamiteiten met behulp van het akoestisch systeem, beantwoord verpleegkundige vragen op basis van protocollen en schakelt waar nodig een arts is. Je adviseert en overlegt over de meest adequate bewaking en zorg op afstand. Ook zorg je ervoor dat het systeem van de zorgcentrale goed ingesteld is en voer je controles en tests uit. Verder ben je verantwoordelijk voor heldere communicatie met je eigen afdeling, de dagdiensten en wakende wachten.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een enthousiaste collega die bewust kiest voor werken in de nacht. Je hebt interesse in domotica en denkt graag mee over de mogelijkheden en optimale inzet ervan. Ook wil je meewerken aan de ontwikkeling van de afdeling. Verder vragen wij:
• Een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO4 niveau;
• Kennis van en ervaring met cliënten met een verstandelijke beperking;
• Kunnen werken via beeldschermen en uitstekende luistervaardigheid;
• Affiniteit met domotica/digitale systemen.

Wat bieden wij jou?
Een fijne werkplek in een enthousiast team! Als team willen we de zorgcentrale blijven ontwikkelen m.b.t. de nieuwe mogelijkheden van domotica en bewaken van cliënten op afstand. Daarnaast ontvang je:
• Salaris, cao gehandicaptenzorg, FWG 40 (min. € 2025,- / max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
• Een jaarcontract voor 18 uur per week, met de mogelijkheid tot verlening;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds, 's nachts of in het weekend werkt;
• Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
• Friends and Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
• Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitsverzekeringen.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Baudy Kooi, hoofd zorgcentrale, op telefoonnummer 06-25136471 en voor vragen over de sollicitatieprocedure met Maya de Groot, Corporate Recruiter op 06-29242717.

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je reageren? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet. Reageren kan tot en met 16 mei 2021 via deze link.

We willen je alvast laten weten dat we de sollicitatiegesprekken gepland hebben op donderdag 20 mei 2021.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!