Begeleider B

Vacaturenummer: v22.0288
Locatie: Ieleane 22 in Stiens

De functie
Ben jij een initiatiefrijke begeleider? En wil jij graag werken op een unieke groep, met diverse zorgvragen waar een huiselijke sfeer belangrijk is? Aarzel dan niet en solliciteer!

Alliade is voor locatie Ieleane 22 in Stiens, voor 20-28 uur, op zoek naar een:


                                     Begeleider B

Waar ga je werken?
Op Ieleane 22 in Stiens, wonen 9 cliënten met een verstandelijke beperking. De woning is opgedeeld in twee huiskamers, waar aan weerzijde één begeleider aanwezig is. Daarnaast beschikt de woning over een fijne tuin. Wat deze groep uniek maakt is de diversiteit in zorgvragen, hierdoor is en blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Overdag gaan cliënten naar dagbesteding en in de vrije tijd is er voor ieder wat wils, denk aan: wandelen, fietsen, clubjes en er samen op uit gaan. Daarnaast wordt er een aantal keer per week gezamenlijk gekookt. We werken met de LACCS methodiek, waarbij we kijken naar wat de cliënt wel kan en wil. We proberen (zover als mogelijk) de regie over het eigen leven te behouden.

Het team bestaat uit A en B begeleiders en een huishoudelijk medewerker B. Die allen volgens de professionele standaard, op gepassioneerde wijze, uitvoering geven aan hun werk en dat met een gezonde dosis humor! Daarnaast is er een goede samenwerking met andere teams locaties in Stiens. Denk hierbij aan het uitwisselen van ideeën of successen.

Wat ga je doen?
Als begeleider B zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, behandeling en ondersteuning van de cliënten en zorgen jullie voor een passend dagritme. Hierbij wordt ingespeeld op de individuele ondersteuningsvraag en begeleidingsstijl. De communicatie tussen verwant, cliënt en begeleiding staat bij ons centraal. Verder:
* Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
* Opstellen van de rapportage’s gericht op het behandelplan en dagelijkse overdracht;
* Actief deelnemen aan overleggen met het team en externe instanties.

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een begeleider met een positieve instelling, die rust uitstraalt en bezit over een grote mate van inlevingsvermogen. Een begeleider die graag in mogelijkheden denkt en steeds op zoek is naar nieuwe manieren om de kwaliteit van leven van de cliënt te vergroten. Je kan goed inschatten wat er echt nodig is en hierop actief weet in te spelen. Daarnaast ben je in het bezit van:
* Een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo niveau 4.

Wat bieden wij jou?
Een fijne werkplek, ruimte voor eigen inbreng en binnen een gezellig team dat open staat voor nieuwe medewerkers. Hiernaast ontvang je:
* Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling naar ervaring, max. €3154,- o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 20-28 uur per week, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement of sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 7 augustus 2022 via de link 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Margreet Bolwijn, Interim manager van deze locatie, via telefoonnummer: 06-13443162. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer: 06-31146301.

Graag willen wij je laten weten dat er sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden zodra er zich geschikte kandidaten aandienen. Dit kan dus al op korte termijn!

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!