Begeleider B

Vacaturenummer: v21.0356
Locatie: Middelsehiem

De functie
Draag jij de gehandicaptenzorg een warm hart toe en werk je graag samen in een hecht team? Dan is dit jouw kans op een prachtbaan en krijg je de mogelijkheid je verder ontwikkelen binnen een grote zorgorganisatie.

Talant is voor de locatie Middelsehiem in Leeuwarden op zoek voor 14 -21 uur naar een:

                                              Begeleider B

Waar ga je werken?
Middelséhiem is één van de dagbestedingslocaties in Leeuwarden. Op locatie Middelsehiem komen jaarlijks 72 cliënten met een verstandelijke beperking. Wij zijn een plek waar je een fijne afwisselende tijd kunt beleven en ervaren. Sinds een aantal jaar hebben wij op de locatie ook een groep van KDC de Vlieger. De meeste kinderen verzorgen en behandelen wij tot ze 18 jaar oud zijn en een keuze maken voor een woonlocatie en/of dagbesteding. Vanaf 1 november gaan er kinderen doorstromen naar de volwassen dagbesteding. Om een goede aansluiting te kunnen bieden, starten wij voor deze clienten een nieuwe groep op. Voor deze groep zijn we op zoek naar begeleiders!

Op Middelséhiem kun je als cliënt jezelf zijn en ontdekken waar je talenten en (werk-) mogelijkheden liggen op welk gebied dan ook. Je kunt overal bij aansluiten en zo kunnen we samen kijken wat de cliënt kan en wil. Dit zorgt ervoor dat je werk als begeleider dynamisch en uitdagend is. Je komt terecht in een enthousiast team van begeleiders waarin je samen mooie stappen kunt maken in de ontwikkeling naar een nieuwe groep!

Wat ga je doen?
Als begeleider B begeleid je de cliënten in de groep en wanneer nodig ben je ook in staat om 1 op 1 begeleiding te geven. Je bent de persoonlijk begeleider van de cliënten, wat betekent dat je alle contacten met ouders, verwanten, behandelaren en de andere teamleden coördineert.
Je rollen zijn onder andere:
* Het schrijven en bewaken van de ondersteuningsplannen of onderdelen ervan;
* Aanspreekpunt voor de ouders en behandelaren;
* Actief deelnemen aan teambesprekingen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een begeleider die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent helder en duidelijk in je bedoelingen naar zowel de cliënt als naar de collega’s en ouders. Je bent creatief en vind het leuk om mee te denken in ontwikkelingen. In je communicatie ben je eerlijk, flexibel en je staat stevig in je schoenen. Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met jongeren met een ernstige ontwikkelingsachterstand en een verstandelijke beperking. Verder beschik je over:
* Een afgeronde zorgopleiding op mbo 4 niveau.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een enthousiast team waarin je mee kunt denken in het opstarten en het ontwikkelen van een nieuwe groep. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, zorgen wij er met ons interne scholingsprogramma voor dat je kennis en vaardigheden up-to-date blijven en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast ontvang je:
* Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 2993,- o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor onbepaalde tijd, voor 14-21 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 23 september 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Saskia Verwey, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06–23090336. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 29 september 2021.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!