Begeleider B

Vacaturenummer: v21.0241
Locatie: Ieleane 16 in Stiens

Heb je ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg, beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en werk je graag in een gemotiveerd team?

Talant is voor locatie Ieleane 16 in Stiens, voor 28-32 uur, op zoek naar een Begeleider B.

Waar ga je werken?
De locatie Ieleane 16 in Stiens ligt in een prettige woonwijk. Er wonen negen cliënten met elk hun ondersteuningsvraag- en begeleidingsstijl. Hier wordt zorg geboden aan cliënten met een verstandelijke beperking, bestaande uit moeilijk verstaanbaar gedrag en stoornissen op het gebied van hechtingsproblematiek en/of autisme en aanverwante psychiatrische problematiek. Vanuit deze problematiek komt er zowel verbale als fysieke agressie voor.

Binnen Ieleane 16 wordt er met een fris, enthousiast en gemotiveerd team gewerkt vanuit de Triple-C methodiek. Vanuit de visie Triple-C worden de cliënten begeleid en behandeld. Het uitgangspunt van deze visie is: dat het gedrag van de cliënten sterk bepaald wordt door de context waarin hij/zij leeft. Er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, door middel van scholing en intervisie. Verder wordt er op deze locatie gewerkt met dubbele diensten en in twee huiskamers.

Wat ga je doen?
Als begeleider B zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, behandeling en ondersteuning van de cliënten conform de uitgangspunten van de Triple-C methodiek. Je biedt ondersteuning in het leven van onze cliënten. Verder:
• Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
• Opstellen van de rapportage’s gericht op het behandelplan en dagelijkse overdracht;
• Actief deelnemen aan overleggen met het team en externe instanties.

Wat vragen wij van jou?
Naast een gezonde dosis humor kun jij reflecteren en relativeren. Je bent als vanzelfsprekend een teamspeler maar ook in staat om juist team overstijgend te denken. Lastige situaties ga jij niet uit de weg, je beschikt over doorzettingsvermogen en creativiteit. Daarnaast ben je in staat om een professionele hechtingsrelatie aan te gaan met de cliënt, geef je vertrouwen en heb je ervaring met methodisch te werken. Verder beschik je over:
• Een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 4;
• Ervaring in het werken met de doelgroep.

Wat bieden wij jou?
Werken in een enthousiast team en op een locatie die in beweging is. Binnen een organisatie waar veel mogelijk is en waar meedenken mag! Omdat je verder in de zorg nooit uitgeleerd bent, zorgen wij er met ons interne scholingsprogramma ervoor dat dit kan!
• Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg min. € 1.963,- / max. € 2.902,- o.b.v. 36 uur;
• Een jaarcontract voor 28-32 uur per week, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
• Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze dooorgroeimegelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 4 juli 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Klaske Faber, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer: 06-11658774. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Belangrijke datum: dinsdag 29 juni en dinsdag 6 juli vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald.