Begeleider A (invalkrachten)

Vacaturenummer: v21.0362
Locatie: Sneek, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Damwoude

Ben jij de begeleider die de kinderen op ons kinderdagcentrum ondersteunt waar nodig? En wil jij op verschillende KDC’s ervaring op doen? Lees dan verder!

Alliade Opvoeden en Opgroeien is voor de verschillende locaties in Sneek, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Damwoude voor 14-20 uur, op zoek naar een Begeleider A (invalkrachten).

Waar ga je werken?
De kinderdagcentra begeleiden kinderen met een verstandelijke beperking van nul tot achttien jaar bij hun ontwikkeling. Hun ontwikkeling vraagt extra aandacht en de kinderen hebben een indicatie of beschikking met behandeling. We vinden het belangrijk dat een kind zich optimaal kan ontwikkelen in een omgeving waarin hij/zij zich veilig en op zijn gemak voelt. Een kind mag bij ons zijn wie het wil zijn. Elk kind krijgt persoonlijke begeleiding en behandeling en wordt op een professionele, maar speelse manier, uitgedaagd om vaardigheden te leren of te behouden.

Je zult op verschillende KDC’s ervaring opdoen, waarbij je gekoppeld wordt aan één van de vijf locaties, maar in overleg ook elders werkt. Er wordt dus een mate van flexibiliteit gevraagd. Centraal staat het samen ontwikkelen en versterken van mogelijkheden en talenten van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking samen met hun gezin, waar de teams van de locaties zich vol passie en enthousiasme voor inzetten! Je werkdagen zullen zijn van maandag tot en met zaterdag.

Wat ga je doen?
Als begeleider A biedt je hulp, behandeling en ondersteuning aan het kind en zijn netwerk, wanneer ze in het onderwijs niet tot hun recht komen of (risico tot) uitval ontstaat. Wij bieden een veilig en gezond orthopedagogisch behandelklimaat waarbij optimale aansluiting is bij het kind vanuit de 5 aandachtsgebieden van LACCS; Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Verder bestaan je werkzaamheden uit:
• Het verzorgen van de dagelijkse rapportages;
• Actief deelnemen aan teambesprekingen;
• Het onderhouden van de contacten met verwanten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid, maar ook vinden we het belangrijk om een beroep te kunnen doen op je deskundigheid. Je weet je flexibel op te stellen in je werkzaamheden en biedt je collega’s waar nodig graag een helpende hand. Je vindt het leuk om mee te denken in de ontwikkeling van de locatie en je weet goed om te gaan met verwanten. Daarnaast ben je in het bezit van:
• Een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3.
• Ervaring met zowel gedragsproblematiek als EMB cliënten.

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken op een interessante locatie(s), binnen een enthousiast en dynamisch team. Een team waarin een prettige sfeer heerst en dat voor elkaar klaar staat! Daarnaast ontvang je:
Daarnaast ontvang je:
• Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 2716,- o.b.v. 36 uur);
• Een contract voor 6 maanden, voor 14-20 uur per week;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
• Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 26 september 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Janne-Rins de Jong, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06-50196381. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 1 oktober 2021 (een moment meedraaien zal onderdeel zijn van de procedure).

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!