Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0168
Locatie: Hammeren 6, Kollum

Draag jij de gehandicaptenzorg een warm hart toe en werk je graag samen in een hecht team? Dit is jouw kans op een prachtbaan en de mogelijkheid je daarnaast verder te ontwikkelen binnen een grote zorgorganisatie.

Talant is voor de locatie Hammeren 6 in Kollum op zoek voor 12 tot 24 uur naar een Begeleider A.

Waar ga je werken?
Op Hammeren 6 wonen 7 cliënten met een (zeer-) ernstige verstandelijke beperking met een stoornis binnen het ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Onze cliënten krijgen hier 24-uurs zorg. Sociaal- emotioneel bevinden zij zich tussen een 6 maanden en 2,5 jaar. De lichamelijke leeftijd zit tussen de 23 en 45 jaar. De cliënten zijn mobiel en hebben ondersteuning nodig bij hun algemene dagelijkse verrichtingen (ADL). Twee cliënten maken gebruik van verbale communicatie richting de begeleiding. Doordeweeks krijgen de cliënten dagbesteding, gericht op belevingsactiviteiten. Wij als team streven voor onze cliënten naar het hebben van een plezierige dag met per client een eigen dagprogramma. De cliënten worden begeleid door een team bestaande uit 7 medewerkers.

Wat ga je doen?
Jij gaat deel uitmaken van een jong team dat bevlogen en positief staat voor kwaliteit! Wij hechten veel waarde aan samenwerken. Als begeleider A zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, ondersteuning en verzorging van de cliënt. Hierin zijn opgestelde ondersteuningsplannen leidend. Ook vinden we het belangrijk dat je mee wilt denken in de ontwikkelingen van deze mooie locatie en waarderen jouw inbreng.
Daarnaast vallen onder je verantwoordelijkheden:
• Tijdens je werkdag sta je nauw in contact met je collega’s en denken jullie in mogelijkheden die passen bij de ontwikkeling van de cliënten;
• Je ontvangt leiding van het hoofd en functionele aanwijzingen van de begeleider B;
• Het verzorgen van de dagelijkse rapportages;
• Actief deelnemen aan teambesprekingen en werkgroepen, eventueel met externe partijen;
• Het onderhouden van de contacten met verwanten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider A die bewust kiest voor deze doelgroep. Door ervaring weet je goed om te gaan met de dagelijkse dynamiek, lukt het jou om de cliënten te activeren en motiveren en heb je geen moeite om je grenzen aan te geven. Je bent toegankelijk, daadkrachtig en wil ook graag een steentje bijdragen binnen de processen. Je kunt omgaan met onverwacht gedrag en situaties. En bent bereid nachtdiensten te werken. Naast dat je een fijne collega bent, beschik je over:
• Een afgeronde opleiding maatschappelijke zorg op mbo niveau 3.

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team dat denkt in mogelijkheden en voor elkaar klaar staat. Verder bieden wij:
• Salaris volgens cao-gehandicaptenzorg, FWG 30 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 1.821,- en € 2.716,- bruto o.b.v 36 uur);
• Een tijdelijk dienstverband voor 12 tot 24 uur per week voor een halfjaar, waarna wij vanuit onze kant het liefst willen verlengen;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
• Friends and Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
• Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitsverzekeringen;
• Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Enthousiast geworden? Leuk! Dan maken we graag kennis. Reageren kan tot en met 16 mei 2021 via deze link. Wij hebben de gesprekken nu gepland voor 18 en 19 mei, dan kun je daar vast rekening mee houden.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Alle Bethlehem, hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06 - 12 42 88 75.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!