Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0358
Locatie: Middelséhiem in Leeuwarden

Wil jij de komende maanden een bijdrage leveren aan de talenten van onze cliënten op dagbesteding Middelséhiem? Sluit je dan aan bij een hecht team met enthousiaste begeleiders!

Talant is voor de locatie Middelséhiem in Leeuwarden op zoek, voor 20 - 24 uur, naar een Begeleider A.

Waar ga je werken?
Middelséhiem is één van de dagbestedingslocaties in Leeuwarden. Op locatie Middelsehiem komen jaarlijks 72 cliënten met een verstandelijke beperking. Wij zijn een plek waar je een fijne afwisselende tijd kunt beleven en ervaren. Wij bieden activiteiten aan op het gebied van activerende-, stimulerende-, creatieve-, belevingsgerichte- en arbeidsachtige dagbesteding.

Op Middelséhiem kun je als cliënt ontdekken waar je talenten en (werk-) mogelijkheden liggen op welk gebied dan ook. De cliënten kunnen overal bij aansluiten en zo kunnen we samen kijken wat de cliënt kan en wil. We zijn voor zowel een EMB groep als een reguliere groep op zoek naar een Begeleider A. Tijdens de gesprekken zal gekeken worden waar je het beste past. Je komt terecht in een enthousiast team van begeleiders die zich volop inzetten om iedere dag weer een fijne dagbesteding te bieden.

Wat ga je doen?
Als Begeleider A geef je in samenwerking met dagbestedingscollega’s zelfstandig, professioneel en volgens de afspraken van het ondersteuningsplan leiding aan de cliënten. Gedurende de dag begeleid je de cliënten op de dagbestedingsgroep. Je activeert, ondersteunt en motiveert de cliënten in de activiteiten. Verder:
• Zorgen voor het juiste leefklimaat afgestemd op de individuele cliënt;
• Je bereidt activiteiten voor en werkt de activiteiten uit in dagprogramma's en groepsprogramma’s;
• Het verzorgen van de dagelijkse rapportages;
• Het organiseren van activiteiten passend bij de cliënten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een betrokken en enthousiaste collega die in staat is om zich te verdiepen in de situatie van de cliënt en actief inspeelt op ondersteuningsvragen. Je bent toegankelijk, communiceert open over verwachtingen en bedoelingen en komt beloftes na. Daarbij ben je gericht op samenwerking, durft keuzes te maken en beslissingen te nemen. Verder beschik je over:
• Een afgeronde zorgopleiding minimaal op mbo 3.

Wat bieden wij jou?
Een fijne werkplek met veel mogelijkheden voor zowel cliënten, als voor onze collega’s.
Daarnaast ontvang je:
• Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 2.716,- o.b.v. 36 uur);
• Een contact voor de duur van 6 maanden, voor 21 uur per week;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
• Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
• Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
• Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
• Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
• Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 26 september 2021 via deze link en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Saskia Verwey, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06–23090336. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 30 september 2021.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!