Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0366
Locatie: Greunshiem Sinnewente

De functie
Wil jij onderdeel zijn van een team die zich volop inzet om de allerbeste zorg te bieden en wil je jezelf verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Talant is voor locatie Greunshiem Sinnewente in Leeuwarden, voor 20-22 uur, op zoek naar een:

                                                   Begeleider A

Waar ga je werken?
Greunshiem Sinnewente is een unieke locatie voor ouderen in zorgcentrum Greunshiem. Cliënten kunnen gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten in het zorgcentrum. Talant huurt op de eerste verdieping 7 appartementen en op tweede verdieping van het pand 31 appartementen.
Op deze verdieping bevinden zich ook twee steunpunten, hier kunnen de cliënten elkaar ontmoeten door gezamenlijk te ontbijten, koffie te drinken en spelletjes te doen. Diverse cliënten maken gebruik van de interne dagbesteding uit Talant.

We zoeken een begeleider A voor een groep van 7 oudere cliënten met een verstandelijke beperking, waarbij de (medische) zorgvraag steeds groter wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld blaasspoelen en bloedsuiker prikken. Het is een bijzondere doelgroep waarbij je nooit alleen werkt. Je werkt ochtend, dag- en avonddiensten en ook om de week in het weekend. Je komt terecht in een team waar collega’s voor elkaar klaar staan en op elkaar kunnen en wil bouwen!

Wat ga je doen?
Als begeleider A zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, ondersteuning en verzorging van de cliënt, waarbij opgestelde ondersteuningsplannen leidend zijn. Er wordt met het gehele team zorg gedragen om voor de clienten het beste uit elke dag te halen. Ook vinden we het belangrijk dat je mee denkt in de ontwikkelingen van de locatie, leuk en graag zelfs! Daarnaast vallen onder je verantwoordelijkheden:
* Je ontvangt leiding van het hoofd en functionele aanwijzingen van de begeleider B;
* Het verzorgen van de dagelijkse rapportages;
* Actief deelnemen aan teambesprekingen en verschillende werkgroepen, eventueel met externe partijen;
* Het onderhouden van de contacten met verwanten.

Wat vragen wij van jou?
Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast team die voor kwaliteit staan en hier hun verantwoordelijkheid in nemen. Wij zoeken een enthousiaste, flexibele aanpakker die zowel zelfstandig, als goed kan samenwerken. Je bent toegankelijk, integer en kunt snel schakelen. Daarnaast ben je in het bezit van:
* Een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3.

Wat bieden wij jou?
Een leuke functie op een unieke locatie en binnen een team dat zich inzet voor de allerbeste zorg en verder wil ontwikkelen. Hiernaast ontvang je:
* Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 2716,- o.b.v. 36 uur);
* Een contract voor onbepaalde tijd, voor 20-22 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 26 september 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Titia Hooghiemstra, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06-13922070. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 1 oktober 2021.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!