Begeleider A

Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0060

Locatie: Heerenveen De Trekker

Ligt jouw hart bij de gehandicaptenzorg? En wil jij je daarnaast verder ontwikkelen binnen een grote zorgorganisatie?

Talant is voor de locatie De Trekker in Heerenveen op zoek naar een Begeleider A.

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support&Co en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Talant. Binnen Talant wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Zij kunnen dag en nacht een beroep doen op Talant om hen te helpen hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving.

Beschrijving locatie:
Op De Trekker begeleiden wij tien cliënten waarvan er drie in het pand zelf wonen. De andere cliënten wonen om de locatie heen. De Trekker heeft een gezamelijke woonkamer om elkaar te ontmoeten. Hier kan ook gezamenlijk gegeten worden. Het motiveren en stimuleren van onze cliënten is onze uitdaging. We stellen alles in werking om hen aan te moedigen om zich verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Als begeleider A zorg je samen met je collega’s voor de begeleiding, ondersteuning en verzorging van de cliënt, waarbij opgestelde ondersteuningsplannen leidend zijn. Ook vinden we het belangrijk dat je mee wilt denken in de ontwikkelingen van deze locatie. Op De Trekker wordt gewerkt in dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten. Daarnaast vallen onder je verantwoordelijkheden:

 • Tijdens je werkdag sta je nauw in contact met je collega’s en denken jullie in mogelijkheden die passen bij de ontwikkeling van de cliënten;
 • Je ontvangt leiding van het hoofd en functionele aanwijzingen van de begeleider B;
 • Het verzorgen van de dagelijkse rapportages;
 • Actief deelnemen aan teambesprekingen en verschillende werkgroepen, eventueel met externe partijen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider A die bewust kiest voor deze doelgroep. Door ervaring weet je goed om te gaan met de dagelijkse dynamiek, lukt het jou om de cliënten te activeren en motiveren en heb je geen moeite om je grenzen aan te geven. Je bent toegankelijk, daadkrachtig en wil ook graag een steentje bijdragen binnen de processen. Je kunt omgaan met onverwacht gedrag en situaties. Naast dat je een fijne collega bent, beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding maatschappelijke zorg op mbo niveau 3.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Wat bieden wij jou?
Jij gaat deel uitmaken van dit ervaren team dat voor kwaliteit staat en veel waarde hecht aan samenwerken. Zij gaan en staan voor elkaar maar altijd met de juiste zorg voor ogen. Daarbij heb je veel invloed op je rooster aangezien dit team hier zelf zorg voor draagt.
Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, en we het belangrijk vinden dat jij de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, zorgen wij er met ons interne scholingsprogramma voor dat dit kan! Daarnaast ontvang je:

 • Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 30 (Per juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%);
 • Een dienstverband voor 1 jaar voor 20 tot 24 uur per week;
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds, 's nachts of in het weekend werkt;
 • Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
 • Friends and Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Kortingen op diverse collectiviteitsverzekeringen.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Sabine Frieszo, hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06-213 557 57.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteren kan tot en met 8 maart 2021 via de button 'solliciteren'.