Begeleider A

 Vacaturenummer: v21.0250

Locatie: S. Huygenstraat 5a Sint Annaparochie

De functie
Heb je ervaring als begeleider A en lever je graag samen met je collega's goede, persoonlijke zorg en ondersteuning aan cliënten?

Talant is voor locatie Steven Huygenstraat 5a te Sint Annaparochie, voor 20 uur, opzoek naar een:

                                           Begeleider A

Waar ga je werken?
Op onze locatie Steven Huygenstraat 5a in Sint Annaparochie bieden wij 24/7 zorg aan dertien cliënten met een varierende leeftijd tussen de 45 en 85 jaar. Een kleinschalige woonvorm met een warme, huiselijke sfeer, die geïntegreerd is in het dorp. De cliënten hebben een zeer diverse zorgvraag. De mogelijkheden van de cliënten verschillen onderling sterk en dat zorgt voor veel afwisseling. Naast een matig tot licht verstandelijke beperking is er bijvoorbeeld sprake van ondersteuning in de ADL zorg, NAH, dementie, ASS, gedrags- en psychiatrische problematiek.

Je komt werken in een team met agogisch en/ of medisch opgeleide collega’s, waarin elkaar feedback geven, aanvullen en helpen belangrijk gevonden wordt. Het is een team dat iedere dag opnieuw het beste wil voor de cliënten. Daarbij heeft elk teamlid naast het dagelijkse werk ook neventaken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld contact met verwanten, de nieuwsbrief verzorgen of het ARBO-beleid. Er wordt gewerkt met wisselende diensten omdat, naast de 24/7 zorg inclusief slaapdiensten, een deel van de cliënten ook dagbesteding aan huis krijgen.

Wat ga je doen?
Als begeleider A werk je volgens de afspraken van het ondersteuningsplan aan de ondersteuning, begeleiding en behandeling van cliënten. Je bent actief in signaleren en bijdragen aan verbeteren van de zorg voor onze cliënten en je verricht alle voorkomende werkzaamheden die noodzakelijk zijn rond het zorgproces. Dit doe je uiteraard in samenspraak met je collega begeleiders, maar ook met de orthopedagoog, eventuele andere disciplines en het hoofd van de locatie. Verder vallen onder je verantwoordelijkheden:
* In een duo met een B begeleider vorm geven aan de zorg rondom een cliënt;
* Actief deelnemen aan teambesprekingen, eventueel met externe partijen;
* Het verrichten van neventaken, zodat we met elkaar alles doen wat er nodig is;
* Up-to-date blijven met betrekking tot scholing en cursus;
* Het werken van slaapdiensten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een collega met humor, veerkracht, goede communicatieve vaardigheden en die gericht is op samenwerken. Gezien de uiteenlopende zorgvragen is brede ervaring met bijbehorende scholing wenselijk. Je vindt het belangrijk om samen met het team methodisch te werken, maar kunt ook zelfstandig je rol oppakken en draagt hier je verantwoordelijkheid in. Naast het bovengenoemde ben je in bezit van:
* Een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3 bij voorkeur verzorgende IG.

Wat bieden wij jou?
Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en ervaren team dat met elkaar staat voor goede zorg, elke dag. Verder bieden wij:
* Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (min. € 1.821,- / max. € 2.716,- o.b.v. 36 uur);
* Een jaarcontract voor 20 uur per week, met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze dooorgroeimegelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 5 juli 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Naëma Lut-Top, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer: 06-52600417. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 7 juli 2021.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!