(Basis)arts in opleiding tot AVG

Vacaturenummer: v22.0319
Locatie: Friesland

De functie
Ben jij een gedreven (basis)arts met affiniteit voor de gehandicaptenzorg? Wil jij in 2023 starten met de opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten (AVG) en dit combineren met een prachtige werkplek in Friesland?

Voor de centrale behandeldienst bij Alliade zoeken we voor 28-36 uur een:

                             (Basis)arts in opleiding tot AVG

Waar ga je werken?
Bij Alliade helpen we kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze ruim 8000 cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

Jij wordt onderdeel van de centrale behandeldienst samen met een team van deskundige behandelaren. De behandeldienst kent een duale tweehoofdige directie die leiding geeft aan 4 managers met daarnaast een structuur van diverse discipline-groepen. Onder de behandeldienst vallen ook een polikliniek en behandelkliniek. Er werken ruim 250 zeer betrokken medewerkers bij de behandeldienst, waaronder orthopedagogen(-generalist), (GZ-)psychologen, psychotherapeuten, medici en paramedici, vaktherapeuten, geestelijk verzorgers, systeemtherapeuten en psychodiagnostisch werkers, waarmee we het verschil met én voor onze cliënten willen maken.

Wat ga je doen?
Je start als basisarts, waarbij we je op termijn de mogelijkheid bieden om te starten met de opleiding tot AVG. De eerstvolgende startdatum van deze opleiding is februari 2023. Ben je huisarts of specialist ouderengeneeskunde en wil je je ook laten scholen tot AVG, dan gaan we ook graag met je in gesprek!

Als basisarts ben je samen met een hecht en bevlogen team verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen en adviseren over de behandeling van de cliënten in de gehandicaptenzorg. Dit doe je als basisarts in nauwe samenwerking met een arts VG. Je draait mee in het rooster voor de bereikbaarheidsdiensten als voorwacht met een arts VG als achterwacht. Verder houd je je in deze functie o.a. bezig met:
* Verrichten van medisch onderzoek, stellen van diagnoses en indiceren van de noodzaak tot medisch handelen en eventueel vervolgdiagnostiek;
* Vaststellen van behandeldoelen in een medisch behandelplan in overleg met de bewoner en/of de vertegenwoordigers;
* Zorgdragen voor een goede uitvoering van het medische behandelplan;
* Je neemt deel aan verschillende overlegvormen, zowel intern als extern.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een teamplayer, geduldig en een creatieve denker en doener. Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg, kunt goed luisteren, hebt een mensgerichte blik en je kijkt graag breder dan de geijkte kaders. Daarnaast ben je in staat om een probleem vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Verder vragen wij van jou:
* Een afgeronde geneeskundige academische opleiding;
* Registratie in het BIG register;
* Kennis van de gehandicaptenzorg is een pré.

Je kunt, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, je werkzaamheden als Basisarts combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek! Klik hier voor meer informatie over onze afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO).

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie van basisarts binnen een hecht en gemotiveerd team én de mogelijkheid om begin 2023 te starten met de AVG opleiding. We bieden jou hierbij goede ondersteuning op maat door een AVG, huisarts en/of verpleegkundig specialist. Mocht je voor deze baan willen verhuizen naar Friesland, dan kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van nieuwe woonruimte of samen een tussenoplossing zoeken. Verder bieden wij:
* Een salaris conform cao Gehandicaptenzorg, FWG 65 (inschaling afhankelijk van ervaring met een max. van €5752,- o.b.v. 36 uur);
* Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren zijn in overleg;
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je reageren? Leuk! We zien graag je sollicitatie tegemoet. Reageren kan t/m 7 augustus via 'klik hier’ en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Knibbe, arts verstandelijk gehandicapten, via telefoonnummer 06-30059856. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Maya de Groot, corporate recruiter, via telefoonnummer 06-29242717.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!