Technicus WTB Rotating

Tekstvoorstel    Opdrachtgever : AkzoNobel Project : Vacature Sr Technicus E&I (Delfzijl) Projectnummer : 501.11-1492 Datum : 25 januari 2017     

Wtb-Technicus coördineert en werkt mee aan veilig, tijdig en hoogwaardig onderhoud aan moderne productie-installaties

Onderhoudswerk in een chemische fabriek vraagt om een risicobewuste en kwaliteitsgerichte instelling. Plus de bereidheid om jezelf én je omgeving continu te ontwikkelen. Heb jij dit? Reageer!

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Voor de onderhoudsafdeling van onze zout- en energiefabriek in Delfzijl zijn wij nu op zoek naar een ervaren MBO-technicus met groot gevoel voor risico's en verantwoordelijkheid voor de functie van:

Technicus Rotating

De tekst voor een technische vacature begint bij AkzoNobel meestal bij de veiligheid. Dus ook nu. Zeker als technicus moet je continu bezig zijn met actieve risicobeheersing. Je zorgt dat iedereen zich houdt aan onze 'Life Saving Rules' en spreekt als dat nodig is mensen  actief aan op risicovol gedrag. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de tijdige en hoogwaardige uitvoering van preventieve en correctieve onderhouds- en reparatiewerkzaamheden volgens planning en voor het snel maar veilig oplossen van storingen aan de installaties. Je adviseert en ondersteunt de maintenance engineering in het continu verbeteren van de beschikbaarheid van de productie-installaties. Tevens ben je bereid om, indien nodig, alle voorkomende werktuigbouwkundige werkzaamheden uit te voeren. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van de afdeling Productie en Technologie

Jouw kwaliteiten • Afgeronde technische MBO-opleiding aangevuld met meerjarige ervaring met soortgelijke werkzaamheden; • Communicatief vaardig, goed in de Nederlandse taal en basiskennis van de Engelse taal • Veiligheids- en kwaliteitsbewust, servicegericht en kritisch als dat nodig is    Ruime ervaring op rotating-gebied (pompen , turbines enz) Bereidheid om alle werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen cluster Zout / Energy uit te voeren. Een teamspeler die ook in staat is om zelfstandig klussen uit te voeren.

Ons aanbod Dit is een uitdagende baan voor een breed geïnteresseerde monteur met grote praktische vaardigheid en de wens zich te blijven ontwikkelen  in de verschillende installaties.  Herken jij je in bovengenoemd profiel en wil je werken in een technisch uitdagende omgeving neem dan  contact met ons op.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170002KR.

Een Employment Screening zal onderdeel zijn het recruitment proces.   Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.