Sr Technicus E/ I met hoogspanning ervaring

AkzoNobel Delfzijl ENERGY heeft een vacature voor een Senior Technicus E/I  voor uitvoering van werkzaamheden in moderne procesomgeving. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten.

Voor de afdeling Asset Management zijn wij nu op zoek naar een MBO'er met electro (laag en hoogspanning) & instrumentatie-ervaring. Hij of zij leidt en ondersteunt diverse onderhouds-, reparatie- en nieuwbouwklussen en werkt aan continue innovatie van onze productie-installaties

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is de hoogwaardige afwikkeling van onderhouds-, reparatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten, plus het snel verhelpen van storingen aan E/I-systemen en -installaties. Natuurlijk rekening houdend met de vaak korte deadlines, beheerste kosten en - uiterst belangrijk in ons bedrijf - de veiligheid. Je bespreekt de opdrachten met de Supervisor WEI, maakt afspraken over doorlooptijd en kwaliteit en stemt eventueel af met de uitvoerders in je eigen team en de technici en operators van het bedrijfsonderdeel. Vanzelfsprekend kent de functie ook administratieve componenten, zoals het verantwoorden van uren en materialen, actualiseren van documentatie en rapportage over de staat van onderhoud. Wij steken veel tijd en energie in innovatie, dus als je optimalisatie-ideeën hebt of iemand van je team komt met suggesties, dan gaan we daar zeker samen mee aan de slag. Je bent dan ook een key player in het continue verbeter proces. Het bij houden van technische ontwikkelingen op het gebied van elektro en instrumentatie en dit kunnen vertalen naar optimalisatie voorstellen is hier een integraal onderdeel van.

Jouw kwaliteiten • MBO-E niveau 4 • Minimaal vijf jaar E/I-ervaring in de procesindustrie • Meerdere jaren ervaring in het werken met laagspanning- en hoogspanningsinstallaties • Kennis van de diverse meet- en regelinstrumenten • Vakbekwaampersoon laag- (Nen 3140) en hoogspanning (Nen 3840); • Vermogen binnen de eigen discipline zelfstandig complexe storingen op te lossen; • Flexibel en bereid tot het draaien van consignatiediensten • Leidinggevende capaciteiten en sterk in relatiebeheer en communicatie.

Ons aanbod Dit is een interessante functie voor een ervaren E/I technicus die enerzijds graag uitvoering wil coördineren, maar die tegelijkertijd ook graag de handen uit de mouwen steekt om zélf bij complexe installaties reparaties uit te voeren. Bij AkzoNobel hechten we veel waarde aan continue ontwikkeling, waarbij een belangrijk deel van de innovatie vanuit de werkvloer komt. Jij kunt daar - als schakel tussen de praktijk en engineering - een grote rol in spelen. De mate waarmee je je inzet, heeft vanzelfsprekend ook effect op je doorgroeimogelijkheden. Binnen de plants in Delfzijl, of daarbuiten.

Jouw reactie Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 088-0106789, optie 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170001XA. Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.