1e proces operator Delamine

Organisatie

Delamine B.V. is een joint venture van Akzo Nobel en Tosoh. Delamine heeft een productie locatie gesitueerd in Delfzijl en een marketing/management kantoor in Amersfoort. Delamine produceert en verkoopt de gehele reeks van ethylene amines. De productieorganisatie in Delfzijl omvat circa 60 medewerkers, de marketingorganisatie in Amersfoort omvat circa 12 medewerkers (sales/marketing/logistics/transport; accounting/control; general management). Nu hebben we een positie open voor de functie van:

1e Proces Operator

Taakomschrijving

We hoeven jou, als ervaren procesbeheerser, niet uit te leggen wat het werk inhoudt. Je bewaakt de processen en regelt bij waar dat nodig mocht zijn. Wij vinden het belangrijk dat je een brede blik hebt. Dus niet alleen kijkt naar de knoppen en displays, maar ook de externe omstandigheden in de gaten houdt. Je registreert en interpreteert gegevens uit het proces en signaleert alle eventuele afwijkingen, zowel tijdens je eigen dienst als bij de overdracht van en naar eerdere en latere shifts. Bij alles wat je doet, let je op naleving van de wettelijke regels, bedrijfsvoorschriften en instructies op het gebied van risicobeheersing, procesveiligheid en milieu. Bij incidenten of noodgevallen houd je het hoofd koel en neem je direct de juiste maatregelen.

Functie eisen

Minimaal een Vapro B en ambitie door te groeien

Voor deze specifieke functie zoeken we een initiatiefrijke en resultaatgerichte procesoperator met een relevante MBO-opleiding: in ieder geval Vapro B.

Je hebt de ambitie en het vermogen om je verder te scholen en te groeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie, leidinggevende capaciteiten zijn dan ook een grote Pre!

Het spreekt vanzelf, maar omdat we het zo belangrijk vinden noemen we het toch even apart: veiligheid gaat vóór alles! Je bent altijd alert op de risico’s bij chemische productieprocessen. Dit betekent ook dat je kritisch durft te zijn op het handelen van je collega’s en externe leveranciers.

Wat biedt Delamine?

Delamine Delfzijl biedt een dynamische, veelzijdige en uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een plant met een informele, no nonsens, veiligheidsgedreven cultuur waar het initiëren en implementeren van groeiprojecten gecombineerd wordt met een continue efficiency drive. Daarbij ontvang je een bij de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 0631978686
We zijn je sollicitatie graag online tegemoet via de vacaturebank, https://www.akzonobel.com/nl/careers/vacatures
Acquisitie nav de vacature wordt niet op prijs gesteld.