Regiebehandelaar Almere

Wat ga je doen?

Je start de dag met een intakegesprek met een meisje van 9 jaar met diverse angstklachten en haar ouders. Hierna heb je overleg met een aantal behandelaren over het behandeltraject waar je als regiebehandelaar vorm aan geeft, samen sturen staat hierin voorop. Vanuit jouw kennis ben je vervolgens in staat maatwerk te leveren als het op diagnostiek aan komt. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en autonomie. Na de lunch heb je een afspraak met ketenpartners met als doel mee te denken over beleid en zorg te innoveren. Je ziet kansen om zorg te verbeteren; een van onze kernwaardes sluit hier perfect bij aan: ‘elke dag beter’. Je legt lijnen binnen en buiten Accare om een breed aanbod van behandelingen aan te kunnen bieden. Je sluit je werkdag af met het opstellen van casusconceptualisaties en het coördineren en evalueren van behandeltrajecten.

De volgende dag staan in de ochtend behandelingen gepland. De eerste is met een jongen van 14 met stemmingsklachten, gevolgd door een afsluitgesprek met een jongen van 16 waarbij sprake is van een ontwikkelingsstoornis. Naast je eigen caseload, treed je op als regiebehandelaar bij (complexe) casuïstiek. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan collega’s. Daarnaast zijn er mogelijkheden om breder binnen Accare mee te denken over het aanbod van behandelingen en over de zorginnovatie van de regio. De combinatie tussen enerzijds diagnostiek en behandeling en anderzijds methodiekontwikkeling en beleid, hetgeen je in gezamenlijkheid met je teamgenoten vormgeeft, past je perfect.

Waar ga je dit doen?

Onze polikliniek in Almere heeft een duidelijke groeiambitie! Door nieuwe ontwikkelingen en meer vraag vanuit de regio willen we ons verder ontwikkelen als algemene polikliniek. Het team bestaat nu uit 22 kundige en enthousiaste professionals die graag hun kennis en kunde delen, samen sturen staat hierbij centraal. Eind 2020 zijn we verhuisd naar een mooi en ruim nieuw pand in Almere. We zijn dan ook op zoek naar daadkrachtige en initiatiefrijke collega’s die samen met ons willen bouwen en innoveren.

Naast de algemene poli richt de poli Almere zich op trauma (KINGS ambulant) en eetstoornissen (BRT Zuid), hierdoor is er ruimte voor verschillende specialismen op de poli. 

Waarom ga jij het verschil maken?

Jij zit vol passie voor het vak en wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie, vanzelfsprekend heb je affiniteit met kinderen en jongeren. Je inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelen en methodieken dragen bij aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren.

Als professional sta je niet alleen in voor herstelgerichte zorg voor de kinderen en jongeren, maar zorg je ook voor je collega’s en jezelf. Wil je echt slagen in deze rol, dan vinden wij onderstaande bij jou terug:

  • Een BIG registratie als GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist, Klinisch Psycholoog, Verpleegkundig Specialist of Psychotherapeut
  • Tenminste affiniteit met jeugdhulpverlening
  • Je toont lef, bent initiatiefrijk en gaat uitdagingen niet uit de weg. Daadkrachtig ga je te werk en je houdt je graag bezig met uiteenlopende complexe problematiek
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding CGT, EMDR of Schematherapie of bent bereid je verder te ontwikkelen op dit vlak
  • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week

Wat mag je van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we:

  • Betaling conform CAO GGZ en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskosten regeling. Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans
  • In eerste instantie een jaarcontract; deze wordt wanneer we beiden het juiste gevoel hebben en tevreden zijn, omgezet in een vast dienstverband
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef; Volhardend en Iedere dag beter
  • Een groeiend team met ambitie en gemotiveerd is om te leren, van elkaar en met elkaar.
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld CAO GGZ FWG 65 (min € 3.465,- max € 5.439,-) 

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Het team in Almere wil je graag leren kennen! Als jij deze stap zet, kun je rekenen op een warm welkom. Ze vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt binnen het team en bij Accare. Laat je overtuigen. Ga jij het gesprek met ze aan?     

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Harry Meulman (Inhoudelijke Directeur Friesland-Flevoland en kinder- en jeugdpsychiater), bereikbaar op h.meulman@accare.nl of Laura Geesing (Orthopedagoog-Generalist en Adviseur zorginhoud & innovatie), bereikbaar op l.geesing@accare.nl.