Procesondersteuner team Zorgadministratie-locatie Drachten

Zorgadministratie Friesland zoekt procesondersteuner (man/vrouw)

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Wat houdt de functie in?

Sinds 2018 is de inkoop jeugd in Friesland gewijzigd. Als een cliënt zorg van meerdere zorgaanbieders nodig heeft, dan wordt er gewerkt met hoofd- en onderaannemerschap. De inhoudelijke en financiële afspraken tussen deze partijen bij het uitvoeren van de jeugdhulp worden vastgelegd. Ter ondersteuning van dit proces zijn wij op zoek naar een enthousiaste, positieve en proactieve procesondersteuner voor ons team Zorgadministratie

In deze afwisselende functie ben jij, in samenwerking met je collega’s, verantwoordelijk voor de voortgang, bewaking en afronding van alle processen rondom het hoofd-onderaannemerschap voor de cliënt. Je houdt je bezig met het registreren, uitzoeken, opvragen, verzamelen en verstrekken van gegevens. Deze gegevens verwerk je in informatiesystemen. Daarnaast houd je je bezig met het bewaken van zorgtoewijzingen vanuit de gemeenten. Tevens ben je een vraagbaak voor behandelaren, gemeenten en andere zorgaanbieders.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfskunde), bij voorkeur  op het gebied van (zorg)administratie en hebt recente werkervaring als (zorg)administrateur of in een vergelijkbare functie. Je bent enthousiast, zelfstandig, hebt affiniteit met financiën, resultaatgericht, flexibel en proactief. In je werk ben je dienstverlenend en heb je een klantgerichte instelling en inhoudelijke betrokkenheid. Je werkt graag samen in een team en je denkt in oplossingen!

Wat bieden wij?
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld CAO GGZ 45

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om te verlengen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Mieke Altenburg telefoonnummer 06-86893162.

Solliciteren?
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), telefoonnummer 06-86848479.

Je kunt solliciteren tot en met 7 mei 2019 via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 16 mei 2019.