Yomna Boerema-Lijfering zoekt: Werkervaring

HR werkervaring gezocht: personeelsadministratie, personeelsbeleid en zo mogelijk ook werving en selectie.

In september 2017 start ik met de deeltijdopleiding Human Resources Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Voor deze opleiding ben ik op zoek naar een werkplek waar ik ervaring op kan doen in het HR vak. Om praktijkervaring op te doen en praktijkopdrachten te kunnen maken dien ik in aanraking te komen met de volgende aspecten van het HR vak; personeelsadministratie, personeelsbeleid en zo mogelijk ook met werving en selectie. Daarbij ligt mijn interesse ook op het gebied van loopbaancoaching en organisatieontwikkeling. Ik moet begeleid worden door een medewerker op tenminste HBO niveau. Voor minimaal 1 dag per week kan ik ingezet worden op basis van een werkervaringsplek, maar een uitwisseling/detachering als (junior) medewerker voor maximaal 24 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden.

Ervaring/opleiding

Momenteel ben ik werkzaam als medewerker projectondersteuning bij de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben verantwoordelijk voor de algehele projectadministratie en de communicatie van twee projecten. Hiervoor heb ik ruime werkervaring opgedaan in management- en beleidsondersteunende functies.

Ik ben mbo+/hbo opgeleid en heb opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van management- en projectondersteuning, middelmanagement en toegepaste psychologie.

Bij interesse stuur ik graag voor meer informatie mijn CV toe.

Reageer