Dienst Uitvoering Onderwijs biedt aan: Functie (tijdelijk)

Eventmanager

Jij bent end-to-end verantwoordelijk voor de organisatie van een evenement. Je doet de intake, zoekt een geschikte locatie, regelt de techniek en catering, zorgt voor een interessant programma met geschikte sprekers en/of effectieve workshops. Daarnaast voer je de administratie van het evenement en hou je de kosten bij voor de opdrachtgever. Gezien de geringe omvang van het team en de veelheid aan werk zoeken we een ervaren en professionele eventmanager die zelfstandig aan de slag kan.

(Op deze vacature kun je alleen reageren als je werkzaam bent bij een Noorderlink-organisatie. Daarnaast heb je toestemming van je werkgever om voor de duur van de functie te worden vrijgesteld van je normale werkzaamheden).

Ervaring/opleiding

Jij hebt een (communicatie)opleiding op HBO-niveau (bij voorkeur richting eventmanagement) en daarnaast aantoonbare ruime ervaring in de organisatie van evenementen en congressen. Naast het feit dat je over een groot organisatietalent beschikt, ben je ook stressbestendig en uitermate flexibel, zowel in tijd als in mindset. Je beschikt vanzelfsprekend over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Verder ben je omgevingssensitief en gericht op samenwerken. Je bent representatief, zelfstandig en beschikt over goede adviesvaardigheden.

Reageer