Noorderlinkdagen 2016

Alweer ruim een jaar geleden, op de Noorderlinkdagen 2014, gingen we terug de schoolbanken in op de Universiteit van Houdbaarheid. Het was een dag vol inspiratie en netwerken aan de hand van een interessant en divers programma. Nu, een jaar na dato, is het team dat de Noorderlinkdagen 2016 gaat organiseren geformeerd en zijn we vol enthousiasme begonnen met brainstormen.
 

We startten ons jaar als projectteam met een tweedaagse excursie in de gemeente Assen. Dit uitstapje was een kennismaking in meerdere opzichten. De nieuwe teamleden maakten kennis met elkaar en samen mochten wij de stad Assen, waar de Noorderlinkdagen 2016 zullen plaatsvinden, ontdekken. De locaties die we bezochten hebben letterlijk hun deuren gastvrij open gezet. Er zijn prachtige locaties met vele mogelijkheden om een mooi programma te faciliteren. 

Het team is momenteel bezig met meerdere brainstormsessies en probeert in de breedste zin inspiratie op te doen. Elke dag zijn er wel een aantal teamleden op het Kasteel te vinden. De verscheidenheid aan achtergrond, werk- en levenservaring binnen het team zorgen voor zeer diverse invalshoeken en visies en zal ongetwijfeld leiden tot een mooi en gevarieerd programma!


Wij kijken uit naar 29 spetember 2016 en hopen u dan te mogen verwelkomen op de Noorderlinkdagen!

Namens het projectteam Noorderlinkdagen 2016:

Sylviène, Ursula, Marjan, Nathaly, Wilma, Pascal, Roel en Jacobien