Meld je nu aan voor de 4e editie van Younglink Grow

Wij hebben binnen ons Younglink netwerk veel young professionals die zich graag willen ontwikkelen. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Na het succes van de eerste vier edities gaan we ook dit jaar van start met Younglink Grow, ons coachingstraject. Voor young professionals is het soms fijn als er iemand is met wie je even kan sparren of die je net even verder kan helpen omdat hij of zij deze weg al heeft bewandeld. Met Younglink Grow verbinden we deze young professionals aan een ervaringsdeskundige of senior uit ons netwerk. Zo’n 3 maanden trekken zij samen op om over het vraagstuk van de young professional te sparren.

Vind jij het leuk om iemand te ondersteunen in deze ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Wat vragen we van jou?

In het Grow-traject koppelen wij je aan een young professional met een vraagstuk en heb je vervolgens de tijd om met die vraag aan de slag te gaan. Wij faciliteren een viertal bijeenkomsten, maar hoe intensief dit traject verder is, dat ligt aan jullie zelf. Bijvoorbeeld af en toe samen sparren of wekelijks samen koffie drinken.

Belangrijk hierin is dat je het leuk vindt om te doen. Je hoeft geen ervaren coach te zijn, het gaat erom dat je jouw (werk)ervaring wilt delen en een ander graag verder helpt in zijn/haar ontwikkeling. Daarnaast is het traject op vrijwillige basis.

Meld je aan!

Ontwikkel je coachingskills en vergroot je netwerk. Klinkt interessant? Meld je aan via deze link.

Geef in je aanmelding zo specifiek mogelijk aan wat jij te bieden hebt als ervaringsdeskundige en waar je graag een young professional bij wilt helpen. Dan zoeken wij naar een match.

Het Grow traject

Doe je mee, zet dan onderstaande data alvast in jouw agenda. Tijdens het traject faciliteren we een aantal bijeenkomsten. Daar leer je mede-coaches en young professionals kennen en is er ruimte om ervaringen te delen.

We gaan er vanuit dat jij en je young professional hierbij aanwezig zijn, want dit wil je natuurlijk niet missen!

  • woensdag 8 maart
  • woensdag 5 april
  • woensdag 10 mei
  • woensdag 7 juni

Bijeenkomsten zijn fysiek in Groningen (stad) en na kantooruren. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Meer weten? Check onze website.
Is het nog niet helemaal duidelijk of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op via social media of via younglink@noorderlink.nl

Ik meld me aan!

Door je op te geven, geef je Younglink toestemming om je contactgegevens te gebruiken voor de doeleinden van dit programma. Denk aan communicatie en het in contact brengen van de young professional en de ervaringsdeskundige. We zullen je contactgegevens uitsluitend voor deze doeleinden gebruiken en niet delen met derden.