Bakkerij Lifestyle en Duurzame Inzetbaarheid met Healthy Aging Network Noord-Nederland

Noorderlink heeft in samenwerking met het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (www.hannn.eu) een inspirerend programma samengesteld rond ons thema 'Duurzame Inzetbaarheid'. Inspirerend omdat jouw deelname vooral bestaat uit construeren en in mindere mate uit consumeren. 

Duurzame inzetbaarheid kent vele aspecten. van stappentellers en fysieke gezondheid tot persoonlijk leiderschap. Tijdens deze bakkerij reiken we je een manier aan om overzicht te houden. 
 
Voorts biedt het programma reflectie (waar staat mijn organisatie en hoe kan ik verder?) en worden verschillende aspecten van 'Gezonde Leefstijl vanuit meerdere perspectieven benaderd.  Daarnaast kun je kennismaken met de producten en diensten van een tiental bedrijven die als leverancier actief zijn in Healty Lifestyle sector.
 
Er volgt nog een volledig programma van deze middag. Tevens zul je na je aanmelding een elektronische vragenlijst toegezonden krijgen. De uitkomsten van deze vragenlijst stellen ons in staat zo efficient mogelijk tegemoet te komen aan de verwachtingen die de fase van ontwikkeling rond het thema van iedere deelnemer met zich meebrengt.
 
De programma-samenstellers staan open voor suggesties en/of aanmerkingen. Dus stuur ons gerust een mailtje met je vragen en/of opmerkingen.

Aanmelden    

Voorafgaand aan het programma dat begint om 13.30, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de lunch. Wanneer je je aanmeld kun je aangeven of je van deze optie gebruik wil maken.