YOUNGLINK zoekt actieve leden

YoungLink zoekt nieuwe actieve leden om de huidige groep te komen versterken


YoungLink is een actief netwerk voor Young Professionals die werken of afstuderen bij een van de Noorderlink organisaties. Netwerken, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met de veelzijdigheid van de noordelijke arbeidsmarkt staat centraal.
Als actief lid organiseer je samen met een aantal van de andere actieve leden ongeveer 2 tot 3 events per jaar. We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die het leuk vinden om te netwerken en events te organiseren.

Wat verwachten we van jou
Elke maand vergaderen we en is er een event. We verwachten dus dat je twee keer per maand een paar uurtjes aanwezig kunt zijn bij YoungLink. Daarnaast nog de tijd die je met je groepsgenoten nodig hebt om een event te organiseren. We verwachten van je dat je je als actief lid voor minimaal 1 jaar verbindt aan YoungLink.

Wat bieden wij?
Een plek in een groep met ontzettend inspirerende Young Professionals. De mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de diverse evenementen en om je netwerk te verbreden. Het betreft een vacature voor een vrijwillige plek.

Interesse?
Werk jij bij een Noorderlink organisatie en ben je jonger dan 35 jaar? Ben je enthousiast en gemotiveerd? Stuur dan jouw motivatie naar Wil je meer weten over de functie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 23 26 90 80 of stuur een email naar