Theaterdeuren Noordkracht ‘16 geopend!

Het is zover: de virtuele deuren van theater Noordkracht ‘16 zijn geopend. De aanmeldingen voor de Noorderlinkdagen 2016 in dit theater stromen al binnen. Heb jij een uitnodiging voor deze dag vol verrassingen, ontmoetingen, kennis en contacten? Meld je dan snel aan via www.noorderlinkdagen.nl. Het complete programma staat nu online.

Op de site vind je alle sprekers, de 5 thema’s van de dag, het tijdschema en de bijzondere locaties in Assen waar het congres zal plaatsvinden. Inspirerende sprekers als Ruud Veltenaar, Martijn Aslander, Margriet Sitskoorn, Rutger Bregman, Hella Hueck, Wouter Hart en Marjolein ten Hoonte klimmen het podium van De Nieuwe Kolk op om hun visie op de arbeidsmarkt, trends en innovaties met de ‘theaterbezoekers’ te delen.

En wat is een theater zonder artiesten? We gaan genieten van podiumbeesten als Arno van der Heyden en Ellen ten Damme! En ook (nog) onontdekte theatertalenten staan in de spotlight... over Noordkracht '16 gesproken!

Het programma bevat een breed aanbod aan inhoudelijke activiteiten waarin kennis, ervaring en tools op het gebied van management, leiderschap en personeelsmanagement worden gedeeld. Als je een uitnodiging voor deze dag hebt ontvangen, kies dan jouw persoonlijke voorkeursprogramma en meld je aan via www.noorderlinkdagen.nl. We ontmoeten je graag op 29 september in Assen!